ALAPLI HABERLERİ

ÇATUROĞLU ACILARA ORTAK OLDU

12 Mayıs 2015
1.010 kez görüntülendi

ÇATUROĞLU ACILARA ORTAK OLDU

 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu,  Kdz. Ereğli ve Alaplı’da yoğun bir şekilde sürdürdüğü seçim çalışmalarında ilgi her geçen gün artmaya devam ediyor.

Her gün olduğu gibi bugünde dolu dolu bir program gerçekleştiren Çaturoğlu, 7 Haziran Pazar günü yapılacak olan Genel Seçimler öncesinde tempoyu giderek artırıyor.

 

25 GÜN KALA TEMPO İYİCE ARTTI

7’den 70’e herkesin elini sıkan AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Çaturoğlu, Ereğli ve Alaplı ilçelerinde gün boyunca 15’yi aşkın,  köy gezisi, cenaze, Hıdırellez şenliği, sergi açılışı, taksi durakları ziyareti, mevlitlere katılarak temposu AK Parti İlçe Başkanı Çakır ile birlikte son 25 gün kala iyice artırdı.

 

HALK OTOBÜSLERİNE ZİYARET

Çaturoğlu Salı günü beraberinde AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve parti yöneticileri ile birlikte Ereğli Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi’ni ziyaret ile yoğun seçim trafiğini sürdürdü. Ziyarette Kooperatif Başkanı Çetin Çimen, Çaturoğlu ve İlçe Başkanı Fatih Çakır’a şoför esnafı olarak bazı sıkıntılarının bulunduğunu kaydederek, çözümü noktasında yardım istedi.

 

SIKINTILARIMIZ VAR

Çimen, öncelikli sıkıntılarının Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın çıkarmış olduğu 65 yaş üstü ve yüzde 40 engelli vatandaşların otobüslere ücretsiz binmesine izin veren yasa ile ilgili olduğunu belirterek, “biz Kooperatif olarak şuan bu şekilde taşımıyoruz. Sonuç olarak da Türkiye Halk Otobüsleri olarak bunu biz mahkemeye taşıdık. Çıkacak kararı bekliyoruz. Şoför esnafı ve vatandaş bu konuda çok muzdarip. Bu konuda devlet tarafından bir ödenek çıkarılmasını bekliyor ve sizlerden de bu konuda yardımlarınızı istiyoruz. ”dedi.

 

BÜTÇESİ BELLİRLENDİR

Bunun üzerine söz alan AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, “konuyla ilgili hükümetimiz tarafından mutlaka bir düzenleme yapılacaktır” diyerek, “Böyle işlerde biliyorsunuz önce işin finansmanı, bütçesi belli olur. “ dedi.

Daha sonra konuşan Milletvekili Adayı Çaturoğlu, yerel yönetimlerden gelme biri olarak bu konularda tecrübeli olduğunu vurgulayarak, “bu işlerle çok haşir neşir oldum zamanında. Sorunları görebilme ve bu sorunlara nasıl yaklaşım gösterip çözümü noktasında neler yapabiliriz, bu konuda analitik düşünme imkanımız var. İnşallah seçildiğimiz takdirde beraber yine otururuz. Bugünkü bir nezaket ziyareti. Daha sonra tekrar bir araya geldiğimizde sıkıntılar konusunda ne yapılması gerekiyorsa hep beraber hareket ederiz. Biz sorunların çözümü konusunda ferdiyetçilikten ziyade birlik beraberlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğinin inancındayız.” şeklinde konuştu. Ziyarette kooperatif üyeleri tarafından yeni yapılan yollarla ilgili sıkıntılar da dile getirildi. Yollarda cep olmadığına dikkat çeken üyeler bu konuda da çözüm istediler. Ziyaret bir süre daha karşılıklı görüş alışverişiyle devam etti.

Burada Şamlar Köyüne giderek köylüler tarafından ilgiyle karşılanan Çaturoğlu,  gittiği işyerleri ve pazarda vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi, yol ve diğer konularda gelen taleplerini kısa sürede çözümü noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

 

TAZİYEDE BULUNDU

Burada yine Kdz. Ereğli İlçesinde motosikletle geçirdiği kaza sonrasında ağır yaralanan ardından Hastanede yaşamını yitirten Onur Caner Tokgöz’ün 22 Şamlar köyünde bulunan ailesine Taziyede bulunan Çaturoğlu, aileye  başsağlığında bulundu.

 

İKİ CENAZE AYNI ANDA

KILINDI

Şamlar’ın ardından Subaşı  Köyü Göleviç mahallesine   giderek, dün Alioğlu Ahiler mahallesi İmam Hatibi   İsmail Günaydın yönetimindeki 67 SF 855 plakalı araç ile Alaplı’da yaşanan trafik kazasında yaşamını yitiren 71 yaşındaki Hatice Günaydın ile ve diğer akrabaları 90 yaşındaki Hatice Günaydın’ın Subaşı Köyündeki cenaze namazına katılarak, tabutu omuzlayan Çaturoğlu ve Çakır, ailelere başsağlığı diledi, acılarına ortak oldu.

 

ADBİ KÖYÜ GENÇ CENAZESİNE KATILDI

Gerçekleştirdiği programını dün akşam motosiklet kazasında yaşamını yitiren ve cenaze namazı Abdi Köyü’nde kılınan 22 yaşındaki Alperen Yağız’ın cenaze töreni ile devam eden Çaturoğlu ardından Alaplı’ya geçerek iki cenaze törenine daha katıldı.

 

YAVUZ AMCASINI KAYBETTİ.

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz’un Amcası İbrahim Ali Yavuz’un (79) Alaplı Merkez Camii’nde düzenlenen cenazesine katılan Çaturoğlu, Yavuz’un ailesine taziyelerini iletti dava arkadaşını teskin etmeye çalıştı.

 

BİRLİK TAKSİDE KAHVE MOLASI VERDİ

Alaplı Erginler Mağazası Sahibi Hasan Ergin’in 10 yaşında yaşamını yitiren Yalçın Karakaya isimli torunun da Ortacı köyünde cenaze namazında saf tutan Çaturoğlu buradan Alaplı Birlik Takside bulunan taksicilerin kahvesini içti bir süre sohbet etti.

Çaturoğlu’nun yoğun programı günün ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

göleviç

taksici

ACILARINA-ORTAK-OLDU-5

ACILARINA-ORTAK-OLDU-4

ACILARINA-ORTAK-OLDU-2

ACILARINA-ORTAKL-OLDU-9

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz