ALAPLI HABERLERİ

ÇATUROĞLU ADAY ADAYI OLDU

3 Eylül 2015
765 kez görüntülendi

ÇATUROĞLU ADAY ADAYI OLDU

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, 26’ınci dönem genel seçimlerinde AK Parti Zonguldak Milletvekili olmak için resmi başvurusunu AK Parti Genel Merkezi’ne yaptı.

Ak Parti  Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu, 1 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilecek 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Milletvekili aday adaylığı başvurularını için son günü olan bugün AK Parti Genel Merkezine müracaatını yaptı.

Çaturoğlu,  26.’ınci dönem genel seçimlerinde AK Parti Zonguldak Milletvekili olmak için resmi başvurumu AK Parti Genel Merkezimize yaptığını belirterek,  “Önümüzdeki günlerde Zonguldak AK Parti İl Başkanlığında geniş katılımlı bir toplantı yaparak adaylığım konusunda açıklamalarda bulunacağım. Bizim tek derdimiz, AK Partinin yeninden tek başına iktidar olmasıdır, başka bir gayemiz yoktur. Bizde tek başına iktidar yolunda elimizden gelen her çalışmayı ortaya koyacağız. Zonguldak’ımıza en iyi şekilde hizmet etmek amacıyla çıktığımız bu yolda cenab-ı hak bizleri mahcup etmesin.  Hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz