ALAPLI HABERLERİ

ÇATUROĞLU ALAPLI’DAN REKOR BEKLİYOR

31 Ekim 2015
730 kez görüntülendi

ÇATUROĞLU ALAPLI’DAN REKOR BEKLİYOR

 

Babaocağı Alaplı’da AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu’nu bağrına basan vatandaşların ilgisi görmeye değerdi.

Yarın gerçekleştirilecek olan 26. Dönem Genel Seçimleri öncesinde adeta dur durak bilmeyen Çaturoğlu, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Siyasi İşler Başkanı Yılmaz Can, Teşkilat Başkanı Ali Uysal ve kalabalık partili gurubu ile birlikte Çayboyunda bulunan fabrikaları ve çarşı esnafını ziyaret ederek alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Fabrika yetkilileri ve personel ile bir araya gelerek, sorun ve isteklerini dinledi.

Babaocağı Kılçak köyüne giden Çaturoğlu gittiği her yerde vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Çaturoğlu, son 8.5 aydır Zonguldak ve ilçelerinde cadde, cadde, mahalle mahale gezdiğini belirterek, halkın ayağına giderek istek ve sorunları yerinde dinleyip çözüm üretmeye devam ettiğinin altını çizdi.

Artık vatandaşın sağduyu ile en iyi kararı vererek, yarın sandıkta AK Parti’yi tek başına iktidara taşımasını isteyen Çaturoğlu, tıpkı Zonguldak ve diğer ilçeleri gibi Alaplı’dan oy rekoru beklediğini kaydetti.

Vatandaşların ülkedeki istikrarsızlığa son vereceğine inandığının altını çizen Çaturoğlu şöyle dedi; “Halk bizden bu belirsizliğin giderilmesini istiyor. Biz de bu belirsizliği gidermenin kendi ellerinde olduğunu ifade ediyoruz. Diğer milletvekili aday arkadaşlarımızla el ele verip ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Elimizden geldiği kadar vatandaşımızı kucaklayıp onların sorunlarını gidermeye çalışacağız Vatandaşın cenazeden, düğüne kadar Zonguldaklıların yanındayız. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kapısı hepimize açık. Bunu Alaplı Belediye Başkanlığım görev süresince gördünüz. Sıkıntılarınıza kulak vermeye çalışıyoruz. İlk günkü aşkla haydi bismillah diyoruz, tek başına iş başına diyoruz.”

ziyaret

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz