ALAPLI HABERLERİ

ÇATUROĞLU BABA OCAĞINDA İFTAR AÇTI

28 Haziran 2015
692 kez görüntülendi

ÇATUROĞLU BABA OCAĞINDA İFTAR AÇTI

 

Baba ocağında iftarını açan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ile eşi Fatma Çaturoğlu Alaplı’nın yöresel yemeklerini yedi, anne ve babalarının hayır duasını aldı.

7 Haziran Pazar günü yapılan Genel seçimlerde AK Parti’den Zonguldak 2. Sıra Milletvekili seçilen Faruk Çaturoğlu Milletvekili yemininden sonra ilk kez baba ocağına iftarını açmak için gitti.

HAYIR DUALARINI ALDI

Seçimler sonrasında çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu, yoğun iftar ve çalışma programından fırsat bulup eşi Fatma Çaturoğlu ile birlikte Baba ocağına giderek, Annesi Ayşe Çaturoğlu ile babası Haydar Çaturoğlu’nun Alaplı İlçesi Karşıyaka Mahallesinde bulunan evine Alaplı ilçesine özgü yemeklerle orucunu açtı, hayır dualarını aldı, hasret giderdi. Son 3 aydır Zonguldak ve ilçelerinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Çaturoğlu ile ailesi arasında sıcak diyaloglar dikkat çekti.

ÇATUROĞLU, “ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN”

Kendisi için ailesinin yerini her zaman farklı olduğunu kaydeden Çaturoğlu şunları söyledi:

“Bizleri yetiştiren, bugünlere getiren ailemin kısa da olsa hayır dualarını almak için bugün buradayım. Hem orucumuzu açıp, hem de onlarla bir arada olmak istedim. Eşim ve oğlum Enes ile birlikte baba ocağına gelip Ramazan ayının feyzini birlikte yaşadık. Ailemi bir aydır seçim çalışmalarımız sebebiyle görme fırsatım olmuyordu. Bugün kendilerini iftar programı sebebiyle hem ziyaret ettim, hayır duasını aldım. Allah kimsenin annesini, babasını başından eksik etmesin. Onların yeri bizde her zaman ayrıdır. Allah onlardan razı olsun” dedi.

Burada bir saati aşkın kalan Çaturoğlu ardından devam eden programları için Kdz. Ereğli’ye hareket etti.

1-ÇATUROĞLU-BABAOCAĞINDA-İF

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz