ALAPLI HABERLERİ

ÇATUROĞLU BAYRAM MESAJI YAYINLADI

23 Haziran 2017
698 kez görüntülendi

ÇATUROĞLU BAYRAM MESAJI YAYINLADI

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ramazan Bayramı’nın manevi ikliminin herkesi kuşatmasını, milleti iyilikte, doğrulukta, hayırda ve paylaşmada buluşturmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum diyen Çaturoğlu,sözlerine şöyle devam etti; Rahmet ve mağfiret ayı Ramazanı aziz bir misafir edasıyla uğurluyoruz. Onu uğurlarken hüzünleniyor, ancak bayram ile seviniyoruz. Bayramlar, her yıl gelip geçen sıradan bir tatil günü değil, insanî ve İslamî güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik, sevgi ve saygının en güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun bütün kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir.

Şunu unutmayalım ki; bizler, insanlığın umuduyuz. Bizi birbirimize düşürmek isteyenlere fırsat vermeyelim. Birliğimizi, dirliğimizi korursak mazlumların, mağdurların, yoksulların, kimsesizlerin umudu olmaya devam ederiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta aziz milletimiz olmak üzere, tüm İslam âleminin ve kıymetli hemşehrilerimin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bayramın ülkemize, milletimize, âlem-i İslâm’a ve bütün insanlığa barış, huzur,adalet ve merhamet getirmesini temenni ediyorum.

çaturoğluuu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz