ALAPLI HABERLERİ

ÇATUROĞLU, BEYANNAMEYİ VE SEÇİMLERİ DEĞERLENDİRDİ

6 Ekim 2015
673 kez görüntülendi

ÇATUROĞLU, BEYANNAMEYİ VE SEÇİMLERİ DEĞERLENDİRDİ

 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, 3. ve 4. sıradaki Milletvekili Adaylarını Ankara’ya götürmek için çalıştıklarını belirterek, “İnşallah 1 Kasım’da tek başına AK Parti iktidarı görünüyor, 300 üzerinde Milletvekili alarak istikrar ve ülkemizin selameti için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kdz. Ereğli İçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen İlçenin nüfus olarak en kalabalık olan Mahallesi olan Bağlık’ta seçim çalışmalarına katılan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

1 Kasım Pazar günü yapılacak olan Genel seçimlerde AK Parti Zonguldak Milletvekilliği listesinde, ikinci sıradan kendisine yer bulan Milletvekili Çaturoğlu, kısa adı SKM olan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin Ereğli’deki esnaf gezilerine katılarak vatandaşlardan destek istedi, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından dün açıklanan seçim beyannamesini ve seçim sürecini değerlendirdi.

ÖNCE OY İSTEDİ

Belirlenen program dahilinde İlçe Bağlık Mahallesi esnafını ziyaret eden Çaturoğlu, cadde üzerinde bulunan esnafla ve alışverişe gelen halkla kucaklaştı kendisi ve partisi için 1 Kasım Pazar günü yapılacak olan seçimler için rey talep etti.

Burada bulunan esnaları tek tek dolaşan Çaturoğlu’na bazı esnaflar tarafından ikramda bulundu.

BEYANNAME DOLU DOLU

Çaturoğlu burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Bugün kilometrelerce yol kat ettiklerini kaydederek, şunları söyledi: “Yüzlerce esnaf, binlerce vatandaşla haşır neşir olduk. Amacımız bütün herkese ulaşmak. Biz kendi üzerimize düşeni yapıyoruz. Şimdi 1 Kasım tarihinde yapılacak olan seçimlerde, 3. ve 4. sıradaki Milletvekili Adaylarını Ankara ya götürmek için çalışıyoruz.

Dün Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun açıklamış olduğu seçim beyannamesi gerçekten dolu dolu. Toplumun tüm kesimlerine müjdeler var; kadınlara, gençlere, yaşlılara, emeklilere, esnaflara, işadamlarına, girişimcilere, hastalara ve toplumun her kesimlerine bir takım şeyler var. Bu seçim beyannamesini bütün vatandaşlarımızın okumasını istiyorum. Bizlerde bu seçim beyannamesini her yerde anlatacağız. Beyanname kamuoyu ile paylaşıldıktan sonra çok olumlu bir havaya oluştu. Bizlerin izlenimlerinde zaten olumlu bir yönde gidişat vardı, açıklanan bu beyanname bunu olumlu yönde tetikledi. İnşallah 1 Kasım’da tek başına AK Parti iktidarı görünüyor, 300 üzerinde Milletvekili alarak istikrar ve ülkemizin selameti için çalışmaya devam edeceğiz.”

EREĞLİ SEÇİM ÇALIŞMASI -4

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz