ALAPLI HABERLERİ

ÇATUROĞLU DURMAK YOK DİYOR

31 Mayıs 2015
685 kez görüntülendi

ÇATUROĞLU DURMAK YOK DİYOR

Güne, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, bazı Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Yöneticileri ile birlikte Karadeniz Ereğli Trabzonlular Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen şenliğe katılarak başlayan Çaturoğlu, burada objektiflere renkli pozlar verdi.

 

Konuya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde:  Şenlik alanına gider gitmez horon oynayan gençlerin arasına katılan Çaturoğlu, bir vatandaşın fötr şapkasını giyerek, Belediye Başkanı Uysal ve İlçe Başkanı Çakır ile birlikte horon oynadı. Şenlikte yoğun ilgiyle karşılanan Çaturoğlu, kemençe eşliğinde söylenen ve kendisine uyarlanan şarkılara alkışlarla destek verdi. Şenlik etkinliğinde emeği geçenlere teşekkür eden Çaturoğlu, önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan Genel Seçimlerde destek istedi.

Trabzonlular Derneği’nin şenliğinin ardından Karadeniz Ereğli Belediyesi Uluslararası Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında Kestaneci Piknik Alanı’nda düzenlenen etkinlikleri izleyen Çaturoğlu, daha sonra piknik yapan vatandaşların masalarını tek tek dolaşarak ‘iyi günler’ dileyip, destek istedi.

Çaturoğlu, gün içinde, Ereğli’deki düğün salonlarında düzenlenen düğün törenlerine de katılarak, dünya evine giren çiftleri kutladı; vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirmelerini temenni etti.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz