ALAPLI HABERLERİ

ÇATUROĞLU ESNAFLA BULUŞTU

5 Mayıs 2015
681 kez görüntülendi

ÇATUROĞLU ESNAFLA BULUŞTU

Zonguldak ve ilçelerinde seçim çalışmalarını doludizgin sürdüren AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, Ereğli ilçesi Devrim Bulvarı üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek, sorun ve isteklerini dinledi.

İLGİ İLE KARŞILANDI

Beraberinde AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerini yanı sıra kalabalık bir partili grubu ile Ereğli İlçesi Devrim Bulvarını gezen Çaturoğlu esnaflar tarafından sevgi seli ile karşılaştı.

Cadde üzerine bulunan esnafları tek tek ziyaret eden ve “hayırlı işler” temennisini ileterek,  7 Haziran seçimleri için destek isteyen Çaturoğlu’na, esnaflarda çay ve çeşitli ikramlarda bulundu.

TEK TEK NOT ALDI

Esnafların ekonomik, kültürel ve sosyal olarak Ereğli’ye kazandırılması gereken taleplerini de tek tek not alan Çaturoğlu,  “Esnaflar bizim en çok önemsediğimiz kesimdir. Ticaretin, ekonominin olmazsa olmazı esnaflardır. Esnafımızın sorunlarını meclise taşımak için dosyalarımızı, raporlarımızı hazırlamaya başladık.  Toplumda önemli bir yeri ve karşılığı bulunan esnafların sorunları bizim sorunumuzdur. Üzerimize ne düşüyorsa yapacağız”  İfadelerini kullandı.

İki saati aşkın zamanını Devrim Bulvarı üzerinde bulunan esnaflara ziyaretlere ayıran Çaturoğlu buradan diğer programlara katılmak üzere diğer partililer ile birlikte ayrıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz