ALAPLI HABERLERİ

ÇATUROĞLU GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATIYOR.

20 Ağustos 2015
783 kez görüntülendi

ÇATUROĞLU GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATIYOR.

 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ankara ve seçim bölgesi Zonguldak’ta çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Zonguldak’ta dün yoğun temas ve ziyaretlerde bulunan Çaturoğlu, gerçekleşen seri ziyaretler ve bugün Ankara’da Bakan Yardımcıları düzeyinde yapacağı programı ile Zonguldak için gecesini-gündüzüne kattığını adeta gözler önüne seriyor.

ZONGULDAK’TA İNCELEME VE ZİYARETLER YAPTI

Çaturoğlu’nun AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği Zonguldak programında ilk durağı, Zonguldak Valisi Ali Kaban oldu.

Ardından sırasıyla Zonguldak Esnaf odaları Birliği Başkanı Muharrem Çoşkun, Zonguldak Şoförler Odası Başkanı Osman Bahar, Karadeniz Bölgesel Muhtarlar Federasyonu Başkanı Şerafettın Nas, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz’ı ziyaret eden Çaturoğlu son olarak Zonguldak Kemal Köksal stadında incelemelerde bulundu.

BAKAN YARDIMCILARI İLE GÖRÜŞECEK

Bugün ise, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Tarım ve Köy İşleri Bakan Yardımcısı Kutbeddin Arzu ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) başkanlığı yetkileri ile ayrı ayrı Ankara’da Bakanlıklardaki makamında görüşecek olan Çaturoğlu, Zonguldak İl ve İlçeleri ile ilgili bakanlıklarla olan taleplerini iletip, çözüm yolları arayacak.

VALİ KABAN’LA BİRARAYA GELDİLER

Zonguldak programlarında Vali Kaban ile sık sık bir araya gelen Çaturoğlu bu kez, ziyareti Zonguldak Merkez İlçe yöneticileri ile birlikte gerçekleştirdi.

Karşılıklı görüş alış-verişi şeklinde geçen görüşmede Vali Kabak parti yöneticilerinin sorun ve talepleri de dinledi. Oldukça verimli geçen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

KALABALIK HEYET SERİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ.

Toplantının ardından sırasıyla Zonguldak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Çoşkun, Zonguldak Şoförler Odası Başkanı Osman Bahar, Karadeniz Bölgesel Muhtarlar Federasyonu Başkanı Şerafettın Nas, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz’ı makamlarında ayrı ayrı ziyaret eden Çaturoğlu ve beraberindeki partililer, oda, dernek başkanları ile il müdürleri ile bilgi alış-verişinde bulundular.

Ardından son olarak inşat çalışmaları devam eden Zonguldak Fener mevkiinde bulunan Zonguldak Kemal Köksal stadında incelemelerde bulunan Çaturoğlu ve partililer yapılan çalışmalar hakkında yüklenici firmadan ayrıntılı bilgiler aldı, söz konusu çalışmaların belirlenen süreden erken tamamlanmasını istediler.

BUGÜN ANKARA PROGRAMI DA YOĞUN

Bugün ise Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Tarım ve Köy İşleri Bakan Yardımcısı Kutbeddin Arzu ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) başkanlığı yetkileri ile ayrı ayrı görüşecek olan Çaturoğlu’nun Zonguldak İl ve İlçeleri ile ilgili bakanlıklarla olan taleplerini ileteceği bildirildi.

ÇATUROĞLU GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATIYOR.2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz