ALAPLI HABERLERİ

ÇATUROĞLU GÜLÜÇLÜLER İLE BULUŞTU

31 Ekim 2015
720 kez görüntülendi

ÇATUROĞLU GÜLÜÇLÜLER İLE BULUŞTU

 

AK Parti 25. Dönem Zonguldak Milletvekili ve 26. Dönem 2. Sıra Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu ile Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Pazar günü yapılacak genel seçimler öncesi gece gündüz ara vermeden sürdürdüğü çalışmaları taraflı tarafsız her kesimden büyük takdir topluyor.

Çaturoğlu ve İlçe Başkanı Çakır ile kalabalık partili grubu İlçede 29 Ekim Cumhuriyet bayramı programlarına katıldıktan sonra İlçeye bağlı Gülüç beldesinde teşkilat mensupları ve esnafla bir araya geldi.

Gülüç’teki ilk programını Belde teşkilatına gerçekleştiren Çaturoğlu ve Çakır, Belde başkanı Hasan Polat ve orada bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet etti, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundular.

Belde teşkilatı ziyareti ardından Milletvekili adayı Çaturoğlu ve Çakır, Gülüç’te bulunan esnafları tek tek ziyaret ederek, Pazar günü yapılacak olan seçimler için destek istedi.

Çakır’ın duygu ve düşüncelerini aktarması ardından AK Parti Milletvekili adayı Çaturoğlu, Zonguldak’ta ayak basmadık mahalle, cadde bırakmadıklarını belirterek, Gülüç’e son 4 ayda 4. gelişi olduğunu söyledi.

Zonguldak’a olduğu gibi Gülüç’te de faydalı işler yapacaklarını kaydeden Çaturoğlu, şunları kaydetti;

“Özellikle hizmet noktasında sizleri yol arkadaşı olarak görmek istiyoruz. Neticede Gülüç’ün, Ereğli’nin sorunu varsa bunu hep beraber birlik beraberlik içerisinde çözeriz diye düşünüyorum. Makam, mevkii, sandalye, masa koltuk kavgası bırakılmalı. Kavgayı beldemiz için, Ereğli’miz ve Zonguldak’ımız için tek yumruk olarak yapmak istiyoruz. Öncelikle bölgemizde üniversitelere önem vereceğiz. Ereğli’de eski devlet hastanesi yerinin üniversite kampüsü olmasının önünü açtık. Geniş Zonguldak projesi adına önümüzdeki 4 yıl için çalışmamız var. Yeni yeni yatırımlar gerçekleştirmek adına çalışmalarımız olacak. Bu konuda da yapılacak 1 Kasım seçimleri Türkiye ve Zonguldak’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Şahsınızda tüm Gülüç halkına sevgi ve selamlarımı iletiyorum.”

İlçe teşkilatının ziyaretinin ardından ise Çaturoğlu ve Çakır, seçim çalışmalarına ara vermeden esnaf ziyaretiyle devam etti.

Gülüç Beldesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili adayı Çaturoğlu ile İlçe Başkanı Çakır, vatandaşların telefonla özçekim taleplerini de geri çevirmedi.

Çaturoğlu ardından, Alaplı Karşıyaka mahallesinde aşure etkinliğine katıldı, gerçekleştirilen Fener Alaylarındaki yerini alarak yoğun geçen bir günlük programını tamamladı.

gülüçç

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz