ALAPLI HABERLERİ

ÇATUROĞLU İSTİFA ETTİ

30 Ekim 2013
682 kez görüntülendi

ÇATUROĞLU İSTİFA ETTİ

 

CEM SÜRMENELİ – Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, görevinden istifa ederek Ak Parti’den Alaplı Belediye Başkan aday adayı oldu.

Çaturoğlu, parti binasında yaptığı konuşmada, Milletvekillerimiz, Merkez Karar Yürütme Kurulu üyemiz, İl başkanımız ve genel merkezimizin onayını alarak istifa kararını aldığını söyledi.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde Alaplı Belediye Başkan aday adayı olduğunu ifade eden Çaturoğlu, şunları kaydetti:

“Çok düşündük, tabanımızla ve halkımızla yoğun istişareler yaptık. Bir çok yerle görüşme yaparak İlçe başkanlığı görevinden istifa ederek Alaplı Belediye Başkanı aday adayı oldum. Geçmişte birçok hizmetler yaptık. Asıl önemli olan gelecek için neler yapacağımızdır. O konuda en büyük projemiz eskiyen şehir merkezini, merkezdeki binaların cephe düzenlemesini, Erdemyuva ve Karşıyaka sahil düzenlemeleri, sosyal tesis inşaatları ile tüm Alaplının yeniden planlanması inşasını yaparak Alaplımızı yeniden imar edeceğiz. Alaplı’da birçok anketler yapılmaktadır. Bu yapılan anketlerde sorulan adaylar arasında kendin, kendiniz yetmez ailenizle, çolugunuzla, çocuğunuzla tüm çevrenizle bu kardeşiniz Faruk Çaturoğlunu işaretlemenizdir. Bu parti içi demokratik bir yarıştır. Başka aday adayları da olacaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde bu süreci hep beraber yaşayacağız. Adaylık ipini göğüsledigimizde ve sonrasında seçimi hep beraber aldığımızda 1999 ve 2004 ruhuyla inanç samimiyet ve dürüstlükle nerede kalmıştık diyerek eksik kalan işleri aşkla şevkle tamamlayacağız.”

Çaturoğlu’ndan boşalan İlçe Başkanlığı görevini Parti içi tüzüğü gereği Siyasi İşler Başkanı ve Partinin kurucu üyelerinden olan Yılmaz Can’nın yürüteceği belirtilirken, Can’ın İl başkanlığının onayını alarak   görevi sürdüreceği öğrenildi.

From FARUK ÇATUROĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI, posted by Mustafa Kanca on 10/30/2013 (51 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz