ALAPLI HABERLERİ

ÇATUROĞLU, KÖYLERİ ZİYARET ETTİ

5 Temmuz 2015
659 kez görüntülendi

ÇATUROĞLU, KÖYLERİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Alaplı  İlçe Başkanı Mustafa Yavuz  ve bazı Yönetim Kurulu Üyeleri, 3  köyü  ziyaret edip, vatandaşları seçimde verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler..

 

7 Haziran milletvekili seçiminde en yüksek oranda oy veren Ortacı, Yeşilyurt ve Yedigelli köylerini ziyaret eden Çaturoğlu her köyde  tebrik sözleri ile karşılandı.

Alaplı Ortacı köyünde köylülerle birlikte iftar  açan Çaturoğlu, Yeşilyurt köyünü ve Yedigelli köyüne ziyarette bulundu. Yedigelli köyünde teravih namazını kıldı.

Ziyaret programında Milletvekili Çaturoğlu yaptığı konuşmasında, seçim çalışmalarında seçildikten sonrada bir araya gelme sözü verdiklerini, bunu da gerçekleştirmeye başladıklarını belirterek şunları söyledi;

“Bizler seçim ziyaretlerinde imkanlar dahilince sık sık ziyaretler yapacağımıza söz vermiştik. Bizde seçilmemizle birlikte bugün sizlere teşekkür amaçlı ziyaret edip, bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bundan sonrada her fırsatta köylerimizde vatandaşlarla bir araya gelip, istişare ederek bu yolumuza devam edeceğiz.
‘7 Haziranda bir seçim icra ettik ve gerçekten önemli bir seçim süresiydi. Gönül arzu ederdi ki tek başına iktidar olalım ancak bu mümkün olmadı ama üzüntüye kapılmamak lazım. İstediğiniz kadar çalışıp çabalayın Allah’ın bir takdiri ve milletinde bir iradesi var. Demokrasilerde hükümetin değişme yeri sandıktır. Seçilmişlerin imtihan yeri sandıklardır bunu hiçbir zaman unutmamak lazım. Seçmenler güneydoğuda kendi iradesiyle oy kullanamamışlardır. Onun dışında batıda gerçekten herkes hür iradesiyle oylarını kullandı ve bu irade sandığa yansıdı. Seçmen bize dedi ki, bizsize diğer partililerle uzlaşın diyoruz bu bizlere bir mesajdır. Sizi iktidardan men etmiyorum ama tek başınıza da iktidar yapmıyorum mesajını vermiştir. AK Parti bu seçim sonuçlarıyla beraber Türkiye’nin omurgası olduğunu, ana yapısı olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur.  Tekrar bizlere seçim süresince  rekor oy vererek köylerimizi , destek veren tüm partili, partisiz arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.”

ziyarettt

ziyayaret

köylere ziyaret

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz