ALAPLI HABERLERİ

ÇATUROĞLU ORMANLI’DAYDI…

25 Nisan 2015
673 kez görüntülendi

ÇATUROĞLU ORMANLI’DAYDI…

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, Karadeniz Ereğli’ye bağlı Ormanlı beldesini karış karış gezdi, belde halkının teveccühüne mazhar oldu.

 


AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Ormanlı Belde Başkanı İsmail Üstün, bazı yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Yöneticileri ile birlikte, Ormanlı beldesinde ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerin bir bölümüne Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da eşlik etti.

 

Dün öğle vakti Ormanlı beldesine giden Çaturoğlu ve beraberindekiler, Cuma namazını Ormanlı Merkez Camii’nde kıldılar. Namaz çıkışı, cemaatle tek tek tokalaşarak hal-hatır soran Çaturoğlu ve ekibi, ilk olarak Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol’u makamında ziyaret ettiler.

 

Ziyarette konuşan Çaturoğlu, AK Parti hükümetlerinin ve kendisinin Alaplı Belediye Başkanı iken yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol ile uzun yıllara dayanan dostlukları olduğunu ifade eden Çaturoğlu, “Ben Belediye Başkanı iken hiçbir zaman Alaplı-Ereğli ayrımı yapmadım. Kum, çakıl ve su gibi ihtiyaçları olan Ereğli’mize bağlı köylerimizin bu ihtiyaçlarını da imkanlarımız dahilinde en kısa sürede gidermeye çalıştık. Şu an Milletvekili adayıyım, Allah nasip eder Milletvekilliğine terfi edersem, yine aynı şekilde Zonguldak merkez ve İlçelerimiz arasında hiçbir ayrım yapmadan hizmetin en iyisini getirmenin azim ve gayreti içerisinde olacağıma söz veriyorum.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol da Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu ile siyasi alanda uzun yıllar çalıştığını söyledi.

Çaturoğlu’na Milletvekili gözüyle baktığını belirten Başol, Ormanlı beldesinin sorunlarıyla ilgili kısa bir bilgi vererek, AK Parti heyetine çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

PAZARYERİ VE ESNAF ZİYARETİ

Çaturoğlu ve beraberindekiler, belediye ziyaretinin ardından Ormanlı pazaryerini ve beldede hizmet veren esnafları ziyaret ettiler.

Pazaryerindeki tüm tezgâhları dolaşarak esnaf ve vatandaşlarla tek tek el sıkışan Çaturoğlu ve beraberindekiler, sıkıntıları dinleyip çözüm önerilerine yönelik bilgilendirmede bulundular.

Ormanlı beldesine çıkarma yapan Çaturoğlu ve AK Parti heyeti, pazaryerinin ardından beldede hizmet veren esnafları da tek tek dolaşarak, 7 Haziran’da yapılacak Genel Seçimlerde destek istedi.

Milletvekili Adayı Çaturoğlu’nun, bir demirci dükkânını ziyaretinde, çekici eline alarak demir dövmesi renkli görüntülere sahne oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz