ALAPLI HABERLERİ

ÇATUROĞLU SALONU COŞTURDU

8 Mayıs 2015
717 kez görüntülendi

ÇATUROĞLU SALONU COŞTURDU

Ak Parti Genel Başkan danışmanı Gaziantep milletvekili Hüseyin Çelik onuruna verilen yemekte AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu salonu coşturan bir konuşma yaptı. Sık sık konuşması alkışlarla kesilen Çaturoğlu ise şunları söyledi:

“Bu kent ağır sanayi ve kömürün başkenti olmakla kalmamış aynı zamanda da demokrasi ve hoşgörünün beşiği olmuş. Bir de dezavantajı olmuş bütün kurumlar birbirleri ile kavga eder duruma gelmiş, birlik beraberlik olmamış. Bundan en başta Kdz. Ereğli ve Zonguldak halkı zarar görmüş. Biz kişi, kurum sandalye, koltuk, masa kavgasını bırakacağız. Kdz. Ereğli ve Zonguldak için kavga edeceğiz ve masaya yumruğumuzu vuracağız. Bundan Ereğli ve Zonguldak daha fazla pay alacak. Bunun inancı içerisindeyim. Kendimize yol arkadaşları arıyoruz. Türkiye’de 13 yıldır bir siyasi istikrar var onun getirmiş olduğu ekonomik ve sosyal ve de siyasi istikrar var. Bu olmadığı takdirde neler olabileceğinin hesabını yapamıyoruz. Türkiye’yi koalisyonlara mahkum etmek için ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar. Zonguldak’ta buna fırsat vermeyeceğiz. Gece gündüz demeden Kdz. Ereğli ve Zonguldak için hep birlikte çalışacağız. Bugün Ak Parti iktidar olacağına göre bugün karşımızda konuşan muhalefet partileri var ben onlara gülüyorum. Bir tanesi üçlü koalisyondaydı, depremde paralar bittiğinde seçimlere 1 buçuk yıl kala kurtuluş olarak erken seçimi gördüler ve memleketi erken seçime götürdüler. Memur, işçilerin parasını ödeyemez duruma geldiler. Eğer bir deprem daha olsaydı biz iflas etmiştik dedi. Şimdi bu zatı muhterem ve onun partisi diyor ki şunu vereceğiz bunu vereceğiz bilmem ne yapacağız ya size kim inanır. Yine bir genel başkan var önemli bir kurumu 93’de almış, 98’te iflas ettirmiş. Kurtuluş olarak iflas etmiş. Gitmiş merhum Ecevit’e ben DSP’den milletvekili adayı olmak istiyorum demiş. Rahmetli de demiş seni aday falan yapmam. Sen başında olduğun kurumu batırmışsın memleketi de batırırsın demiş. O partiler bir beyanname bastırmışlar şunu vereceğiz bunu vereceğiz, arkadaşlar bunlar hiçbir şey veremezler. Gözleri hazinedeki, emekli fonlarındaki paralarda. Alacaklar Allah bunlara iktidar nasip ederse, öyle bir ihtimal yok da. Alacaklar

paraları çarçur edecekler sonra kasada bir şey kalmayınca emekli maaş alamayınca aman IMF canım IMF. İşçiye, emekliye verecekse her şeyi biz vereceğiz. 7 Haziran seçimlerinin Kdz.Ereğli, Zonguldak ve tüm ilçelerimize hayırlar getirmesini diliyorum. Ben 5 tane aday arkadaşlarımı sizlere emanet ediyorum. Sizleri de Allah’a emanet ediyorum.”

AK-PARTİ-ÇELİK-ZİYARET-2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz