ALAPLI HABERLERİ

ÇATUROĞLU SUR’DA YARALANAN GAZİYİ ZİYARET ETTİ

27 Şubat 2016
684 kez görüntülendi

ÇATUROĞLU SUR’DA YARALANAN GAZİYİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan Kdz.Ereğli’li Uzman Çavuş Orhan Avşar’ı GATA’da ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde dün gece güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan Kdz.Ereğli Sütlüce Köyünden Uzman Çavuş Orhan Avşar’ı Ankara GATA Hastanesinde ziyaret ettim. Çatışmada yaralanan askerlerimize Cenab-ı Allah’tan acil şifalar diliyorum.

 

Güneydoğuda yapılan operasyonlarla ilgili olarak malum çevreler her ortamda özellikle Türkiye Büyük Millet Meclisinde her gün sivilleri hedef alıyorsunuz ve onları öldürüyorsun diye gündeme getiriyorlar. Hastane ziyaretimde, masum vatandaşlarımızı kalkan yaparak Kiliseye sığınan teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyon yapan askerlerimiz; operasyon sırasında vatandaşlarımızın can güvenliği ve kilisenin zarar görmemesi için büyük hassasiyet gösterdiklerini, maalesef teröristlerin içeride bomba patlatmak suretiyle askerlerimizi hedef aldıkları izlenimini aldım. Buradan da terörlerle mücadele eden güvenlik güçlerimizin, masum vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini her zaman ön planda tuttuklarını görmekteyiz.

Teröristler o bölgeden temizlenene kadar Hükümetimizin terörle mücadelesi kararlılıkla devam edecektir.

Bu vesileyle, terörle mücadelede şehit olan güvenlik güçlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

gazi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz