ALAPLI HABERLERİ

ÇATUROĞLU TÜM İLÇELERİ ZİYARET ETTİ

14 Temmuz 2015
704 kez görüntülendi

ÇATUROĞLU TÜM İLÇELERİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, 7 Haziran seçimleri sonrasında Zonguldak Merkez İlçe dahil 8 ilçenin de tamamını gezerek bir ilke imza attı.


Son genel seçimlerde AK Parti 2. sıradan Zonguldak milletvekili seçilen Çaturoğlu, bu kapsamda 10 Haziran tarihinde Kdz. Ereğli ve köylerinde başlattığı teşekkür turlarına bir ay süre zarfı içinde Alaplı, Kozlu, Gökçebey, Merkez İlçe, Devrek, Çaycuma ve dün akşamda Kilimli ’ye de ekleyerek tüm ilçeleri gezmiş oldu.
SEÇİM BÖLGESİNDEN ÇIKMIYOR
Çaturoğlu, vatandaşlarda genel kanaat oluşan “Siyasetçiler seçimlerinden önce oy istemek için gelirler, seçimlerden sonra bir daha da uğramazlar” şeklindeki görüşü ortaya koyduğu performansıyla çürütmeye devam ediyor.
Alışılmış Milletvekili çalışma temposunu ters düz etmeyi sürdüren Çaturoğlu, Ülke çapında çoğu Milletvekilin seçimlerden sonra uğramadığı seçim bölgesinden adeta çıkmayarak halk ile kucaklaşmaya devam ediyor.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) çalışmalarını da bir tek gün bile aksatmadan seçim bölgesinde ilçe ilçe, belge belde, mahalle mahalle gezen Çaturoğlu ortaya koyduğu bu temposu ile otoritelerden tam not alıyor.

KİLİMLİ PROGRAMI YOĞUNDU
Teşekkür turları kapsamında AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ile birlikte Kilimli ’de halk ile bir araya gelen Çaturoğlu’nun ilk durağı Kilimli İlçe Başkanlığı binası oldu. Burada partililer ile bir araya gelen Özbakır ve Çaturoğlu sırasıyla Kilimli Sosyete pazarını gezdi. AK Parti Kilimli İlçe Başkanlığının Belediye sosyal tesislerde organize ettiği iftar yemeğine katıldı.

4 KÖYÜ BULUNAN KİLİMLİ’NİN 3 KÖYÜNÜ GEZDİ
Milletvekili Özbakır’ın başka bir program nedeniyle ayrılmasının ardından köy programlarına Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç’ı radar Tepede bulunan belediye tesislerinde ziyaret ettikten sonra başlayan Çaturoğlu Kilimli ’ye bağlı Göbü, Kurtköy ve Şirin Köyü gezerek halka ile kahvehanede bir araya geldi, adeta sevgi seli ile karşılandı.

GÖBÜ CAMİSİNİ GEZDİ
Yaşanan son selden büyük zarar gören Göbü Köyü Merkez Caminde incelemelerde bulunan Çaturoğlu yetkililerden bilgi alarak, çözümü noktasında gerekli girişimlerin yapılacağının müjdesini verdi.

ERKEN SEÇİME HAZIRIZ

Çaturoğlu gerçekleştirdiği ziyaretlerde özetle 7 Haziran seçimleri için verdikleri desteklerden ötürü teşekkür etti.
Gittiği köylerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan ve kalabalık kitlelere hitap eden Çaturoğlu, vatandaşlarla yakından ilgilendi.
Çaturoğlu köylerde yaptığı konuşmada, vatandaşların temel sorunlarını çok iyi bildiklerini ifade ederek şöyle dedi:
“Biz koalisyonu sonuna kadar zorlayacağız. Yalnız bu görüşmelerden bir netice çıkmazsa biz erken seçime hazırız. Halkımız rahat olsun, AK Parti bu ülkenin çimentosu, omurgasıdır. Bu ülkeyi yönetecek ehil kadrolar bizim partimizde mevcuttur.
Seçimlerde, sizleri yalnız bırakmayacağımızı söylemiştik. Şimdi yanınızdayız, Biz sizlerle hasbihâl etmeye buluşmaya, sorun ve isteklerinizi dinlemeye geldik. Söz verdiğimiz gibi sürekli buralara geleceğiz. Bu akşam da bu geç saatte buradayız. Sizlerin başınıza değil, yanınıza geleceğimizi her defasında ifade ettik. Gittiğimiz yerlerde de bizlere söylenen seçimlerden sonra hiçbir siyasetçi bize uğramamıştı.
7 Haziran seçimlerinde birinci parti çıktık, yalnız tek başımıza iktidar olamadık. Bunun sorumluluğu içeresinde çalışıyoruz. Sizlerden dileğim bizlere desteğinizin artarak sürmesi”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz