ALAPLI HABERLERİ

ÇATUROĞLU, YORGUN AMA MUTLU

13 Ağustos 2015
781 kez görüntülendi

ÇATUROĞLU, YORGUN AMA MUTLU

Çaturoğlu, “Ankara’da bir bakan, iki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bir bakan yardımcısı, iki genel müdür ile Zonguldak ve ülke sorunlarını makamlarında ayrı ayrı görüştük. Oldukça verimli bir Ankara programını geride bıraktık. Yorgun ama mutlu ve huzurlu bir şekilde Zonguldak’a döndük.” dedi.

Yoğun geçen Ankara programını değerlendiren AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, “Ankara’da bir bakan, iki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bir bakan yardımcısı, iki genel müdür ile Zonguldak ve ülke sorunlarını makamlarında ayrı ayrı görüştük. Oldukça verimli bir Ankara programını geride bıraktık. Yorgun ama mutlu ve huzurlu bir şekilde Zonguldak’a döndük.” dedi.

Zamanın büyük bir bölümünü seçim bölgesi olan Zonguldak’ta geçiren AK Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu dün gün boyunca temaslarını Ankara’da sürdürdü.

ÇATUROĞLU’NDAN SERİ ZİYARETLER

Başta Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu olmak üzere, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Haluk İpek, Yasin Aktay, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Abdurrahman Arıcı, İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu ve Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Gürbüz, Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Sinan Aksu gibi önemli isimleri makamlarında ayrı ayrı ziyaret eden AK Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu’na, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ve AK PartiAlaplı Siyasi İşler Başkanı Yılmaz Can’da eşlik etti.

ZONGULDAK SORUNLARINI MASAYA YATIRDIK

Ankara gerçekleştirdiği yoğun ziyaret trafiğini değerlendiren Çaturoğlu, Birbirinden değerli isimlerle Zonguldak’ın sorunlarını ele alarak masaya yatırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:

“Bu gün rabbime şükürler olsun; Ankara’da bir bakan, iki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bir bakan yardımcısı, iki genel müdür ile Zonguldak ve ülke sorunlarını makamlarında ayrı ayrı görüştük. Oldukça verimli bir Ankara programını geride bıraktık. Yorgun ama mutlu ve huzurlu bir şekilde Zonguldak’a döndük.

“FİNANSMAN İÇİN DESTEK İSTEDİK”

Güne İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu ve Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Gürbüz’e ziyaret ile başladık. Burada değerli kurum yetkilerimize, Beycuma belediyesinin araç gereç alımı ve şehitlik parkının finansmanı, imar planları, gölet suyunun arıtılması ve Filyos belediyesinin içme suyu şebeke şikayetlerinin giderilmesi konularını görüştük ve olumlu neticeler aldık. Bu taleplerimiz yakından takip edilecek ve çözülecek.

“BAKAN MÜZEZZİNOĞLU DESTEK SÖZÜ VERDİ”

Ardından ziyaret ettiğimiz Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu ile ise, Zonguldak sağlık kurumlarının finansman, fiziki yapı ve personel konularını görüştük. Zonguldak ilinin de içerisinde bulunduğu bölgenin eski teşkilat koordinatörü olan bakanımızın ilgisi takdire şayandı. Bakanımızdan bu konularda destek sözü aldık

“ORTAK DOSTLARA SAHİBİZ”

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Abdurrahman Arıcı’ndan ise Zonguldak belediyelerinin proje finansmanları ile kültür merkezlerini için yardım talep ettik. İlk görev yeri Kozlu dispanseri olan, Erdemir dispanserinde de çalışmış bulunan ve bölgede birçok ortak dostlara sahip olduğumuz bakan yardımcınız alanına giren her konuda yardımcı olacağını ifade etti.

“ÖĞRENCİ SORUNLARINI MASAYA YATIRDIK”

Yine Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Sinan Aksu ile de, Zonguldak geneli öğrenci yurtlarımızın durumumu ve yapılması planlanan yeni yurtları konuştuk. Destek vereceklerini belirttiler.

“SİYASİ VE GÜNCEL KONULARI KONUŞTUK”

Son olarak güncel ve siyasi konularını görüştüğümüz AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Haluk İpek, Yasin Aktay ile de Zonguldak programımızı tamamladık. Bizi bağrına basan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Zonguldak’a önemli hizmetlerin yapılması için gecemizi gündüzümüze katacağız”

ÇATUROĞLU, “YORGUN AMA MUTLUYUM”2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz