ALAPLI HABERLERİ

ÇATUROĞLU, “ZONGULDAK OLARAK ERKEN SEÇİME HAZIRIZ”

14 Ağustos 2015
820 kez görüntülendi

ÇATUROĞLU, “ZONGULDAK OLARAK ERKEN SEÇİME HAZIRIZ”

 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kozlu’suyla, Kilimli’siyle, Alaplı’sıyla, Ereğli’siyle, Devrek’iyle, Çaycuma’sı ve Gökçebey’iyle AK Parti Zonguldak teşkilatlarının dim dik ayakta olduğunu belirterek, “Her an seçim varmış gibi çalışıyoruz, Tüm Türkiye’de olduğu gibi Zonguldak’ta da erken seçime de hazırız” dedi

Ankara ve seçim bölgesi Zonguldak’ta çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren AK Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu, adeta dur durak bilmiyor.

Ortaya koyduğu performansıyla taraflı-tarafsız her kesimin taktirini kazanan Çaturoğlu, halk ile kucaklaşmaya devam ediyor.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) çalışmalarını da bir tek gün bile aksatmadan seçim bölgesinde ilçe ilçe, belde belde, mahalle mahalle gezen Çaturoğlu, dün Zonguldak’ta yoğun temaslarda bulundu ardından Ankara’ya geçmeden önce açıklamalarda bulundu.

PROGRAMLAR YOĞUN GEÇTİ

Çaturoğlu’nun Zonguldak programının ilk durağı, Özel kömür ocakları işletmecileri ile rödövanslarla ilgili yaptığı toplantı oldu. Ardından Zonguldak İl Yönetim Kurulu toplantısına katılan Çaturoğlu, sırasıyla Zonguldak Valisi Ali Kaban, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak atanan Ahmet Karayılmaz ile Amelebirliği Başkanlığına atanan Osman Balamir’i makamlarına ziyaret etti. Bugün ise Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur’u Ankara’daki makamlarında ziyaret edecek olan Çaturoğlu, ziyaretlerin ardından AK Parti’nin 14.kuruluş yıl dönümü programına iştirak etmek üzere AK Parti Genel Merkezine geçecek.

KÖMÜR İŞLETMECLERİ İLE BİRARAYA GELDİ.

Zonguldak’ta kömür işletme sahiplerinin yeni çıkan maden yasasından ötürü ortaya çıkan ek maliyetler konusundaki taleplerini dinleyen Çaturoğlu, burada işyeri sahiplerinin sorun ve talepleri dinledi, çözümü noktasında Ankara’da Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı, Maliye Bakanlığı nezdinde girişimlerde bulunacaklarının sözünü verdi. Oldukça faydalı geçen toplantıda AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır’da hazır bulundu.

VALİ KABAN İLE GÖRÜŞTÜ

Toplantının ardından Zonguldak Valisi Ali Kaban’ın makamına geçen Çaturoğlu, Vali Kaban ile Zonguldak’ın hali hazırda devam eden çalışmalarını ve gelecek yatırımları konusunda bilgi alış-verişinde bulundu.

Vali Kaban ile düzenli olarak 15 günde yada haftada bir, bir araya gelen Çaturoğlu, bu görüşmelerde Zonguldak sorunlarını masaya yatırdı ve fikir birliğine varılan sorunları takip ederek, Vali Kaban ile taktir edilecek bir uyum ortaya koymayı sürdürdü.

İL’DE YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI

Zonguldak İl Başkanlığının haftada bir gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu toplantısına da iştirak eden Çaturoğlu, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ve Yönetim Kurulu Üyelerinin talep ve isteklerini alarak, Ankara’da gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında partililere ayrıntılı bilgiler verdi.

HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİNDE BULUNDU.

Ardından son olarak yeni görevlerine atanan Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz ile Amelebirliği Başkanı Osman Balamir’e “hayırlı olsun” ziyaretine bulunan Çaturoğlu ardından Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur ile alınan randevular sonrasında görüşme yapmak üzere Ankara’ya hareket etti. Partisinin 14.kuruluş yıl dönümü programına da iştirak edecek olan Çaturoğlu, Son olarak ülke gündemini ve gerçekleştirdiği ziyaretleri değerlendirdi.

ERKEN SEÇİME EN HAZIR PARTİ, AK PARTİ

Türkiye’de erken seçime en hazır partinin AK Parti olduğunu vurgulayan Çaturoğlu şunları söyledi:

“Sürekli halkımız ile iç içeyiz. Davet edildiğimiz, çağrıldığımız, her yere gitmeye söz konusu sorunları aşmaya çalışıyoruz. AK Parti Zonguldak teşkilatları Kozlu’suyla, Kilimli’siyle, Alaplı’sıyla, Ereğli’siyle, Devrek’iyle, Çaycuma’sı ve Gökçebey’iyle dim dik ayaktadır ve her an seçim varmış gibi çalışmaktadır. Sürekli olarak dur durak bilmeden çalışmalarımızı yapıyoruz, muhtarlarla, sivil toplum örgütleri ile halkımızla, esnafımızla bir araya geliyoruz. İlçe ilçe, köy köy, mahalle mahale, cadde cadde geziyoruz. Biz erken seçime de hazırız. Çalışmalarımızı da bu doğrultuda sürdürüyoruz.

Milli iradeye saygılı olacağız ve bu milli iradenin gereğini yçaturoğapacağız. Ama bütün bu çabaları gösterdikten sonra eğer tekrar milli iradeye başvurmak gerekirse, Tüm Türkiye’de olduğu gibi, Zonguldak AK Parti teşkilatları da dimdik ayaktadır ve yeni bir seçime de hazırdır. Zonguldak’ın her ilçesinde, her beldesinde, her mahallesinde, her sokağında oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz