ALAPLI HABERLERİ

ÇATUROĞLU’NA DAVULLU ZURNALI KARŞILAMA

10 Mayıs 2015
665 kez görüntülendi

ÇATUROĞLU’NA DAVULLU ZURNALI KARŞILAMA

 

Pazar günü Alaplı ve Ereğli İlçelerindeki tüm etkinliklere katılarak adeta iki ilçe arasında mekik dokuyan AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, davul zurnalarla karşılandı, piknik yapan vatandaşlarla mangal yaptı, çocuklarla top oynayarak stres attı.

20’Yİ AŞKIN ETKİNLİĞE KATILDI

7 Haziran Pazar günü yapılacak olan Genel Seçimler öncesinde çalışmalarını yoğunlaştıran, 7’den 70’e herkesin elini sıkan AK Parti Zonguldak Milletvekili Ereğli ve Alaplı ilçelerinde gün boyunca 20’yi aşkın, düğün, cenaze, spor müsabakası, Hıdırellez şenliği, mevlitlere katılarak temposu üst seviyeye çıkardı.

GÜNE ESNAFLARLA KAHVALTI İLE BAŞLADI

Pazar günü mesaisine Alaplı Esnaf ve Sanatkârlar Odasının üyelere yönelik olarak düzenlediği kahvaltı ile başlayan Çaturoğlu ve beraberindeki partililer, ardından Alaplı İlçesine bağlı Gümeli Beldesinde, Belediye tarafından organize edileni Hıdırellez Şenliklerine katıldı, burada vatandaşlarla buluştu.

MANGAL YAPTI, TOP OYNADI

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ile kalabalık partililerinde eşlik ettiği Çaturoğlu daha sonra Ereğli İlçesi Yaraşlı Yörük Köyüne geçerek, burada piknik yapan vatandaşlardan mangal yaktı, çocuklarla top oynadı.

Hıdırellez sebebiyle gerçekleşen piknikte kısa da olsa stres atma imkanı yakalayan Çaturoğlu piknik yapan tüm vatandaşların tek tek elini sıkarak, genel seçimler için destek istedi. Öte yandan Eşi Fatma Çaturoğlu’nun da beraberindeki Kadın Kolları ile Yaraşlı Yörük Köyüne gelerek eşi Faruk Çaturoğlu’na destek verdiği görüldü.

TOYFANLI’DA DAVUL ZURNALI KARŞILAMA…

Buradan partililer ile birlikte İlçeye bağlı Toyfanlı Köyüne geçen Çaturoğlu, Köy Muhtarı ve köylüler tarafından davul ve zurnalarla karşılandı, köçek ve davulcuya para taktı, vatandaşlarla ile bir araya gelerek, tek tek selamlaştı ve Ak Parti’nin iktidarın devamı için rey istedi.

2023 HEDEFLERİNDEN BAHSETTİ.

Gün boyunca Alaplı- Ereğli arasında adeta mekik dokuyan sayısız düğün- şenlik davete katılan Çaturoğlu bir araya geldiği vatandaşlardan istikrar için rey isteyerek, “Ülkemizde 13 yıllık istikrarın devam etmesi için sizlerden destek bekliyoruz. Biz gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Bizi bu göreve layık görenleri utandırmamak, memleketimizin 2023, 2053 hedeflerine ulaşması için çalışıyoruz. Gelin istikrara, büyük hedeflere evet deyin… Biz

sizlerin ayağına kadar gelip, destek istiyoruz. Seçildikten sonra da gelip, buralarda sizlerle her zaman bir arada olacağız.” İfadelerini kullandı.

Mehmet Keleş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz