ALAPLI HABERLERİ

“ÇATUROĞLU’NA TEŞEKKÜR EDERİM”

22 Mayıs 2016
2.126 kez görüntülendi

“ÇATUROĞLU’NA TEŞEKKÜR EDERİM”

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlunun desteği ile İller Bankasından 250 Bin TL değerinde hibe içme su borusu aldıklarını bildirdi.

 

Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alaplı’da doğup büyüyen AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ile uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi.

Birlik,beraberlik içinde Alaplı menfaatleri doğrultusunda Alaplı’ya çok şeyler kazandıracaklarını ifade eden Tekin, şunları söyledi:

” Biz Belediye Başkanı seçildiğimiz günden itibaren “Tek Sevdamız Alaplı” diyerek yol çıktık. Bu doğrultu da İlçemizin büyümesi ve gelişmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ile birlikte uyum içerisinde çalışarak İlçemize hizmet etmeye çalışıyoruz. Çaturoğlunun desteği ile İller Bankasında hibe 250 Bin TL değerinde içme su borusu aldık. Çaturoğluna Belediyeye verdiği desteklerden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. İçme su boruları en kısa zamanda İlçemize gelecek ve hemen çalışmalara başlayacağız. Alaplımızı güzel bir yerlere getirmeyi hedefliyoruz. İnşallah hep birlikte çalışarak hedefimize ulaşacağız.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz