ALAPLI HABERLERİ

ÇATUROĞLU’NDAN BAYRAM MESAJI

28 Ekim 2015
751 kez görüntülendi

ÇATUROĞLU’NDAN BAYRAM MESAJI

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Cumhuriyetin kuruluşunun 92’nci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

“Milletimizin yeniden doğuşu ile kurulan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. yılını kutlamanın onur ve gururunu hep birlikte yaşamaktayız. Türkiye Cumhuriyetini büyük zorlukların üstesinden gelerek zaferle taçlandırdığımız İstiklal Harbi neticesinde hep birlikte kurduk. Temellerinde kadim bir tarih ve zengin medeniyet olan ve bugün hızlı bir değişim ve dönüşüme şahit olan ülkemiz gün geçtikçe iktisadi, siyasal ve kültürel anlamda da gelişmektedir. Ekonomik, siyasi ve sosyal alanda yaptığımız hamlelerle bugün Türkiye’miz muasır medeniyetler seviyesine daha da yaklaşmıştır. Bu gelişimin aynı azim ve kararlılıkla devam etmesi, koyulan hedeflerin yerine getirilmesi oldukça önem arz etmektedir. Hiç şüphesiz ki milletimizin ortaya koyduğu irade tüm hedefleri başarmaya muktedirdir.

Bu düşüncelerle, halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’i, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde taht kuran bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyorum.

çaturoğlu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz