ALAPLI HABERLERİ

ÇATUROĞLU’NDAN TEŞEKKÜR

6 Aralık 2012
593 kez görüntülendi

ÇATUROĞLU’NDAN TEŞEKKÜR

Ak Parti Alaplı ilçe Başkanı Faruk Çaturoğlu Alaplı halkına kan bağışına göstermiş oldukları ilgiden bdolayı teşekkür etti.

AK Parti Alaplı İlçe teşkilatımızın sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde  Kızılay Alaplı şubesi   ile birlikte gerçekleştirmiş olduğumuz kan bağışı kampanyası soğuk ve kısa bir kış gününde gerçekleştirilmesine rağmen halkımızın yoğun ilgisine mazhar olmuştur.

5 aralık çarşamba günü saat:10.30 civarında başlayan kan  verme işlemi aralıksız 6 saat boyunca devam etmiş,kan alma sedyeleri hiç boş kalmamıştır.Kampanyaya özellikle hanım kardeşlerimiz yoğun ilgi göstermişlerdir.

Alaplı’da ilk defa otobüste bir günde 108  ünite kan toplanarak  daha önce 95 ünite olan otobüste kan alma rekorunun kırılmıştır.

Kan verebilmek amacı ile 150’yi aşkın vatandaşımız muracaat etmiş,form doldurmuş ancak Kızılay yetkililerinin 108 adet barkod getirmiş olmalarından  dolayı 108 ünite kan alınabilmiştir.Sırada kan bağışı için bekleyenler barkod olmadığı için geri çevrilmişlerdir.Eğer daha fazla barkod getirilseydi  bu sayının daha da üstüne çıkılabilmesi kesinlikle mümkün olacaktı.

Kampanyamıza kan bağışlayan,bağışlama teşebbüsünde bulunan tüm hemşehrilerimize bu kutsal vazifeyi ifa ettiklerinden ya da en azından teşebbüs ettiklerinden şükranlarımı arzediyorum.

Kampanya süresince bizimle çalışan Kızılay Alaplı Şube başkanı Hayri Yiğit şahsında tüm Kızılay İl, ilçe yöneticilerine ve çalışanlarına  Kızılay Kan Bankası ekibine, canla başla bizimle çalışan kadın kolları başkan ve yöneticilerimize,ilçe yönetim kurulu ve belediye meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum.

Davetimize icabet etme inceliğini gösterek kampanya açılışına katılan başta Alaplı kaymakamımız Yıldıray Malğaç olmak üzere tüm daire amirlerine,Alaplı belediye başkanımız  Dr.Nevzat Çimenoğlu  ve belediye başkanlarımıza,belediye ve il genel meclis üyelerimize,oda ve dernek başkanlarımıza,işadamı ve esnaflarımıza,Ak parti İl ve ilçe yöneticilerimize,Ak parti Kdz.Ereğli ilçe başkanımıza,köy ve mahalle başkanlarımıza,partililerimize,siyasi parti temsicilerine ,okul müdürlerine,kadın kollarımıza, muhtarlarımıza,basın mensuplarına ,kampanyamıza katılıp sayamadıklarımıza ve tüm vatandaşlarımıza en derin saygılarımı sunuyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz