ALAPLI HABERLERİ

ÇATUROĞLU’NDAN YENİ YIL MESAJI

31 Aralık 2016
820 kez görüntülendi

ÇATUROĞLU’NDAN YENİ YIL MESAJI

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu; yeni yıl mesajı yayınladı;

Milletvekili Çaturoğlu; yayımladığı yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi; “2016; bölücü terör örgütlerine ve ülkemizin huzurunu bozmak isteyen diğer unsurlara karşı milletçe, birlik ve beraberlik içerisinde göğüs gerdiğimiz bir yıl oldu. Özellikle 2016 yılı; FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimine karşı milletimizin direnişi ve tüm şehitlerimizin aziz hatıralarıyla anlamlanmış ve kıymetlenmiştir. Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allahtan rahmet, gazilerimize sağlık sıhhat ve afiyet diliyorum.

Ülkemiz uluslararası insani yardımlarda yine ön plana çıkmış, Suriye’den gelen kardeşlerimize ve özellikle Halep’te yaşanan vahşete karşı milletimiz sessiz kalmamış “Halep’te İnsanlık Ölmesin” gibi yardım kampanyaları ile Halep’teki kardeşlerinin yanında olduğunu dünyaya bir kez daha göstermiştir.

Diğer taraftan ülkemizde inşa edilmekte olan dev yatırımlardan; Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü, Avrasya Tüneli ve Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli gibi birçok dev eseri açarak ülkemizin ve milletimizin hizmetine sunduk ve sunamaya da devam ediyoruz. Şimdi, milletimizden aldığımız güçle İnşallah 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize doğru dev adımlar atmaya ve milletimizle tek yürek olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm dünyada barış ve huzurun hâkim olduğu, milletimizin birlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği nice güzel yıllar diliyorum. Zonguldaklı hemşerilerimi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

çaturoğlu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz