ALAPLI HABERLERİ

ÇAY KÖYÜ BETON YAĞMUR SUYU KANALLARI YAPIYOR

24 Haziran 2013
617 kez görüntülendi

ÇAY KÖYÜ BETON YAĞMUR SUYU KANALLARI YAPIYOR

Alaplı Çay  Köyü halkı imece usulü beton kanal yapıyor.

Çay  köyü Muhtarı Ahmet Akgül ,  Alaplı Kaymakamlığından çimento aldıklarını kum ve çakılı da Özel İdarenin araçlarıyla getirdiklerini belirtti.

Bununla Çay köyü  merkez mahallesinde beton yağmur suyu kanallarını yapmaya başladıklarını.  Köylülerin de  insan gücü  yardımda bulunduğunu ifade etti

Köy içi yollarının kenarlarındaki kanalların beton olmadığından ara sıra yollarda çökme ve kaymalar oluştuğunu bunu önlemek için köy içinde  yaklaşık 1500 metre beton yağmur suyu kanallarını yapacaklarını söyledi.

Devletimizin  bize  sağlamış olduğu malzeme ve yardımları yerinde ve zamanında kullanıyoruz. Geçtiğimiz ay da köyümüzün içme suyu borularının KÖYDES projesinden aldığımız boru ve malzeme yardımı ile değiştirdik. Köylümüz de işçilik olarak destek verdi. Köyümüzde içme suyu problemi kalmadı.

Köydeki çalışmaları köydeki vatandaşlarla beraber imece usulü yaptıklarını köylülerin köy işlerinde her zaman kendisine yardımcı olduğunu belirtti.

Çalışmalarında kendisine destek olan  Zonguldak Valisi  Erol Ayyıldız’a Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç’a , İl Özel idare Genel Sekreteri ve çalışanlarına,  Ak parti ilçe başkanı Faruk Çaturoğlu ve ilçe yönetimi ile İl genel Meclisi üyelerine teşekkür ettiğini söyledi.

Köydeki vatandaşlara da yapılan işlerde  maddi ve manevi destek oldukları için teşekkür ettiğini söyledi

ALBUM ADI ÇAY KÖYÜ BETON KANAL ÇALIŞMASI, Fotograf Mustafa Kanca on 6/23/2013 (35 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz