ALAPLI HABERLERİ

ÇEVRE KORUMA DERNEĞİNDEN CANDAN’A ZİYARET

4 Haziran 2014
820 kez görüntülendi

ÇEVRE KORUMA DERNEĞİNDEN CANDAN’A ZİYARET

Alaplı Çevre  Koruma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Oktay Türkyılmaz,  Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal, Mollabey Muhtarı Erol Öztürk ve Ahiler Muhtarı İsmail Gülten, geçtiğimiz günlerde Ankara’da AK Parti  Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan’ı ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında Çevre Koruma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Türkyılmaz, Milletvekili Candan’a,  Mollabey  Karabulak deresi ve Alaplı cayının ıslahının hızlandırılmasıyla ilgili olarak bir dosya sundu. Milletvekili Candan, Mollabey Karabulak deresiyle ilgili olarak bir üst yazı ile DSİ Kastamonu Bölge Müdürlüğü’ne faks çekti. Daha sonra da Bölge Müdürüyle görüştü. Önümüzdeki günlerde Milletvekilimiz DSİ Bölge Müdürüyle birlikte Alaplı’ya  gelerek incelemelerde bulunacak.

Alaplı Çevre Koruma Derneği Başkanı ve beraberindekiler Milletvekili Candan’ı ziyareti sırasında  Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr. Hüseyin Uysal ve İl Özel İdare Müdürlüğü Genel Sekreteri Recep Adıgüzel ile de görüştüler.  Türkyılmaz ve beraberindekiler Milletvekili Candan’ın gösterdiği ilgiye teşekkür ederek ayrıldılar. Türkyılmaz, konunun takibini sürdüreceklerini ifade etti.

çevree

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz