ALAPLI HABERLERİ

ÇEVRECİLERDEN TEŞEKKÜR…

1 Temmuz 2014
512 kez görüntülendi

ÇEVRECİLERDEN TEŞEKKÜR…

Alaplı Çevre Koruma Derneği Başkanı Oktay Türkyılmaz, Alaplı Çayı ve Karabulak deresinin ıslah ve temizleme çalışmalarının başlamasından dolayı memnun olduklarını bildirdi.

Türkyılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alaplı çayının ıslah edilmesi İlçede yapılan en önemli hizmetlerden bir tanesi olduğunu söyledi.
Her yağmur yağdığında Alaplı çayının taşacak mı korkusuyla yaşadıklarını ifade eden Türkyılmaz, “Alaplı çayının temizlenmesiyle ile ilgili yıllardır çalmadığımız kapı kalmadı. Yıllar sonra çayın temizlenmesi ve ıslah çalışmalarının başlaması bizleri son derece mutlu etmiştir. Alaplı çayı temizlendikten sonra insanlar eskiden olduğu gibi çayda yüzecek, balık tutup çevresinde piknik yapabileceklerdir. Mollbeyin içinden gecen Karabulak deresinin de ıslah edilecek olması Alaplı çayının daha güzel akmasına sebep olacaktır. Çevreciler olarak başta Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan’a teşekkür ediyoruz. Ayrıca, sayın Köksal Toptana ve Özcan Ulupınara, Zonguldak Valimiz Sayın Ali Kabana, Alaplı Kaymakamımız Yıldıray Malğaça, İl Başkanımız Hamdi Uçar’a, İl genel meclis üyelerimize, eski Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğluna, eski Ak Parti İlçe Başkanı Faruk Çaturoğluna, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Yavuza, DSİ Kastamonu Bölge Müdürümüz Sait Umucu, Bölge Müdür yardımcımız Celalettin Demir ve DSİ Zonguldak İl Müdürü Muharrem Atalar’a çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz