ALAPLI HABERLERİ

HÜSEYİN TOSUN YENİDEN SEÇİLDİ

6 Aralık 2015
911 kez görüntülendi

HÜSEYİN TOSUN YENİDEN SEÇİLDİ

CHP Alaplı İlçe Başkanlığı olağan kongresinde mevcut Başkan Hüseyin Tosun, yeniden seçildi.

Alaplı Belediyesi Kültür Salonunda yapılan kongreye tek liste ile katılan Tosun, 140 delegenin tamamının oyunu aldı.

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, kongrede yaptığı konuşmada, Zonguldak’ta 1 Kasım seçimlerinde il ve ilçe yöneticilerinin, bazı üyelerin ve Milletvekili adaylarının yaptığı hatalardan dolayı oylarının 10 bin düştüğünü söyledi.

Önlerinde 4 yıl gibi bir süre olduğunu ancak yarın seçim olacakmış gibi hazır olmaları gerektiğini ifade eden Demirtaş, şöyle devam etti:

“Zonguldak’ta 1 Kasım seçimlerinde özelikle Milletvekili listelerinde yapılan değişiklik sonucu yaşanan gelişmeler, il ve ilçe yöneticilerimizin ve bazı üyelerimizin yaptığı hatalar ve Milletvekili adayları olarak bizlerin yaptığı hatalar birleşince oylarımız 10 bin düştü. Üzüntüyle ifade etmeliyim ki azınlıkta da olsa bazı arkadaşlarımız hem 7 Haziran hem de 1 Kasım seçimlerinde enerjilerini partimizin başarısı için harcayacaklarına maalesef mevcut milletvekillerimizin aleyhinde konuşmaya ve adaylarımızı yıpratmaya çalıştıklarını yani partimizin başarısız olmalarını üzülerek öğrendik. Daha da acısı, maalesef bazı arkadaşlarımızın başka partilere çalıştıkları ve partimize oy vermediklerini duyduk. Bunlar bir partiliye yakışmayan etik dışı ve disiplin suçu gerektiren davranışlardır. Sonuçta AKP hem bizden hem de MHP’den giden oylarla Zonguldak’ta büyük bir oy oranı yakaladı.”

İlçe Başkanı Hüseyin Tosun da çok çalışarak, bundan sonraki seçimlerde partilerini iktidara taşımaları gerektiğini belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun’un yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Özgül Aksu, Mehmet Ayvaz, Ayşe Bekar, Arif Deliak, Sabri Demircan, Aydın Eriş, Fadime Kamer, İhsan Korkmaz, Halil Öztürk, Yaşar Sümer, Zeynep Şener, Şeref Yıldız.
Kongrede yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam’a teşekkür plaketi taktim edildi.

chpp

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz