ALAPLI HABERLERİ

CHP ALAPLI İLÇE TEŞKİLAT AKIN’I ZİYARET ETTİ.

29 Kasım 2014
625 kez görüntülendi

CHP ALAPLI İLÇE TEŞKİLAT AKIN’I ZİYARET ETTİ.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun ve yönetim kurulu üyeleri CHP Zonguldak İl Başkanı Harun Akını ziyaret etti.

 

CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, ziyarette yaptığı konuşmada, kongrenin güzel geçtiğini belirterek, “Bizler 16 Kasım’ı çoktan unuttuk. Geçirdiğimiz bir aylık süre ili de yordu. Aday olan arkadaşları da tebrik ediyoruz. Bir gerginliğe mahal vermeden kongre gerçekleşti. Bazıları, ‘Sandalyeler havada uçar’ diye alaylı bir şekilde konuştular. Güzel bir kongre yaşadık. Harun Başkanımı tebrik ediyorum. Zonguldak ve ülke siyaseti adına yapılacak çok işimiz var. Amacımız, Zonguldak’ta birinci parti olarak, en az üç milletvekili ve daha fazlasını almak için siyaset yapmayı düşünüyoruz. Harun Başkanımın gelmesiyle partimiz Zonguldak’ta yeni bir ivme kazanacaktır. İnşallah önümüzdeki süreci iyi değerlendiririz. Sizi tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum” dedi.

 

 

PARTİMİZ ZONGULDAK’TA YENİ BİR ŞEKİL KAZANDI

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de, Akın’a görevinde başarılar dileyerek, “Partimiz Zonguldak’ta yeni bir şekil kazandı. İnşallah hayırlısı olur. 4 adaylı olmasına rağmen güzel bir kongre oldu. Kongrede olay çıkmasını bekleyen insanlar oldu. Seviyeli bir kongre oldu. Bu saatten sonra herkesin İl Başkanımızı desteklemesi gerekiyor. Önümüzdeki 2015 genel seçimlerinde tek yumruk olup, Zonguldak’ta güçlü bir şekilde çıkmamız gerekiyor. Bunu başaracağımıza inanıyorum, böyle bir ekip var, inşallah yeni bir dönem olacak. Yeni görevi hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Akın, Ben uzun yıllar CHP İl Başkanlığı yaptım. Daha sonra milletvekilliği yaptım. Bu dönemin tamamında Alaplı’da görmüş olduğum güzelliği huzurlarında söylemek zorundayım. Siyasette elbette bir yarış oluyor, ekipler, kadrolar oluyor. Kongrelere yansıyor. Alaplı siyasetinde 37 sene sonra bir İl Genel Meclisi üyemiz oldu. 20 yıl üzerine bir Belediye Başkanımız oldu. Bunun en önemli nedeni; Alaplı ilçesinde siyaset yapan ilçe yönetimi ve başkanı hiç kendi durumlarını bozmadılar. Hep Zonguldak siyasetine mesaj verdiler. İl bazında baktığımızda Alaplı’da bir huzur vardır, bir birliktelik ve beraberlik vardır. Ben bu güzelliği Zonguldak’a indirgiyorum ve çağrıda bulunuyorum; Zonguldak’ın varoluş sebepleri şu anda tıkalı. Eğer Zonguldak’ta işler iyi gidiyorsa, ben bireysel ince siyaset yapıyorsam, bana söylesinler. Özür dilerim. Bütün rütbelerimizi, her şeyimizi bırakarak Allah aşkına bu sefer Zonguldaklı olalım” diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz