ALAPLI HABERLERİ

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ALAPLI’YA GELDİ

8 Mart 2013
946 kez görüntülendi

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ALAPLI’YA GELDİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, Alaplı ve  Gümeli’de ziyaretlerde bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, “12 Eylül’de bu milletin üzerinden silindir gibi geçen o Kenan Evren rejiminin dağıttığı, yıktığı her şeyin düzelmesini, Türkiye’de gerçek bir demokrasiyi istiyoruz” dedi.

Koç, Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Gümeli beldesinde esnafların yanı sıra Gümeli İlköğretim Okulu ve Sağlık Ocağı’nı ziyaret etti, Belediye Başkanı Ahmet Saydam ile görüşerek, belde hakkında bilgi aldı.

Parti binası önünde halka hitaben konuşan Koç, Türkiye’nin önündeki tehlikeleri halkla paylaşmaya çalıştıklarını söyledi.

Eşit olmayan bir ülkede yaşadıklarını, haksızlığın kol gezdiğini öne süren Koç, şunları kaydetti:

“12 Eylül’de bu milletin üzerinden silindir gibi geçen o Kenan Evren rejiminin dağıttığı, yıktığı her şeyin düzelmesini, Türkiye’de gerçek bir demokrasiyi istiyoruz. Türkiye’de yargının gerçekten bağımsız olmasını, başbakanların talimatıyla çalışmayan bir yargı istiyoruz. İktidar partisinin gözüne bakarak karar veren bir yargı, mahkeme düzeni istemiyoruz. Bunun için mücadele ediyoruz. Millet de bunu istiyor.”

Koç, kanın durmasını herkesin istediğine işaret ederek, “Bu ülkede barış, kardeşlik olsun. CHP birliği, kardeşliği senden çok istiyor. Kürt kardeşlerin birtakım talepleri var. Bunların tartışılması lazım ama gizli kapaklı pazarlıklar arkasında değil. Milletin meclisinde, şeffaf acık bir hukuk devleti kuralı içerisinde” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kabul etmesine de değinen Koç, “Genel Başkanımız dün devletin başı olan Sayın Cumhurbaşkanı’nı ziyaret etti, tarih önündeki sorumluluklarımızı hatırlattı. Türkiye’nin bir hukuk devleti olduğunu, şu anda hükümetin girdiği çizginin hukuk dışı olduğunu söyledi. Ağır bir suç işlendiğini belirtti. Bunun takibini hep beraber yapacağız” şeklinde konuştu.

CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, CHP 22. Dönem Zonguldak Milletvekili Harun Akın, CHP İl Başkanı Halil Furat, CHP Alaplı İlçe Başkanı Nuri Tekin ve partililerle birlikte Alaplı ilçesinde esnaflarıda ziyaret etti

Alaplı ilçesinde esnafları ziyaret eden Koç, vatandaşlarla sohbet etti, partililerle görüştü.

ALBUM ADI CHP GENEL BŞK. YARD. HALUK KOÇ ALAPLI’DA, Fotograf Mustafa Kanca on 3/08/2013 (20 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ALAPLI’YA GELDİ Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz