ALAPLI HABERLERİ

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI GÜMELÎ’YE GELDİ

12 Mayıs 2013
536 kez görüntülendi

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI GÜMELÎ’YE GELDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya; Alaplı Gümeli Beldesine geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, “Bugün Anneler Günü. ‘Anneler ağlamasın’ diyoruz ama ne yazık ki dün Reyhanlı’da vatandaşlarımızın yaşamını yitirmesinin üzüntüsünü yaşıyoruz.” dedi.

Yakup Akkaya, Alaplı Gümeli Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen Hıdrellez şenliklerine katılmak için beldeye geldi. Beldede gezen ve esnafla sohbet eden Akkaya, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Akkaya Reyhanlı’da meydana gelen patlamaya ilişkin soruya, anneler gününde annelerin ağlamamasını istediğini ancak hem hayatlarını kaybedenlere hem de ağlayan annelere üzüldüklerini söyledi.

Yaşanan acıların birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla aşılabileceğini belirten Akkaya, “Söylenecek bir şey yok. Bugün anneler günü. ‘Anneler ağlamasın’ diyoruz ama ne yazık ki dün Reyhanlı’da vatandaşlarımızın yaşamını yitirmesinin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kabul edilemez bir olay. Başından beri söyledik. Atatürk’ün çizdiği yolda yürümeyenlerin ufkunun dar olduğunu her platformda söylüyoruz. Bizim komşularımızla ne alıp veremediğimiz var, husumet etmenin kime yararı var. Dünkü olay, bunu göremeyen yöneticilerin bir sonucudur.” dedi.


ALBUM ADI GÜMELİ’DE HIDIRELLEZ, Fotograf Mustafa Kanca on 5/12/2013 (89 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz