ALAPLI HABERLERİ

CHP GENEL MERKEZİNE SİYAH ÇELENK

7 Nisan 2016
969 kez görüntülendi

CHP GENEL MERKEZİNE SİYAH ÇELENK

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Genel Başkan Yardımcısı Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, AK Parti Grup Başkanvekili Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz ve diğer Milletvekilleri ile birlikte CHP Genel Merkezine siyah çelenk bıraktı.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Çaturoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin gurup toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na edep ve ahlak dışı sözler sarf ettiğini belirterek, sarf edilen sözleri şiddetle kınamak amacıyla tepkilerini demokratik bir şekilde ortaya koyduklarını vurgulayan Çaturoğlu şunları söyledi:

Türkiye’nin yetiştirdiği ender bayan siyasetçilerden biri olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na Kılıçdaroğlu tarafından sarf edilen sözler sadece bakanımıza değil, tüm kadınlarımıza söylenmiştir. Siyaseti ayaklar altına alan ve tüm kadınları hedef alan çirkin ve edep dışı açıklamalarını şiddetle kınıyor ve Kılıçdaroğlu’nu kamuoyu önünde özür dilemeye davet ediyoruz.

Seviyesiz ve ahlak dışı açıklamalarını ülkemiz ve milletimiz adına üzüntü vericidir. Bu açıklama toplumun tüm kesimlerini rahatsız etmiştir.

Bizlerde Genel Başkan Yardımcımız Sayın Şahin ve kalabalık bir heyet ile birlikte CHP Genel Merkezine siyah çelengimizi koyduk. Ardından Sayın Şahin basın açıklaması yaparak partimizin tepkisini ve meseleye kayıtsız kalınmadığını en güzel şekilde ortaya koyduk. Bu heyetle yer alan bir isim olarak bizlerde, Sayın Genel Başkan Yardımcımız ve milletvekillerimiz ile birlikte Bakanımız Sema Ramazanoğlu’na destek olmaya çalıştık. Söz konusu açıklamaları bir kez daha kınıyor, Kılıçdaroğlu’nu yüce Türk Milletinin vicdanına havale ediyorum.

çelenk

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz