ALAPLI HABERLERİ

CHP KADIN KOLLARINDAN ENGELLİLERE DESTEK

27 Aralık 2012
620 kez görüntülendi

Resim bulunamadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı Kadın Kolları 200 kg kapak toplayarak, tekerlekli sandalye kampanyasına destek verdi.

Düzenlemiş oldukları kampanyada topladıkları kapakları Alaplı PTT binasına kadar taşıyan kadınlar burada Anadolu Engelliler Derneği Başkanına kapakların kargo için hazırlanmasına yardım ettiler.

Kapak toplayarak, tekerlekli sandalye kampanyasına destek verdiklerini açıklayan CHP Alaplı İlçe Başkanı Nuri Tekin; topladıkları 6 çuval yaklaşık 200 kg kapağı Anadolu Engelliler Derneği Başkanı İsmail Korkut’a teslim etti  Tekin “Birilerine faydalı olmak adına mavi kapak toplayarak tekerlekli sandalye kampanyasına katıldık. Topladığımız her kapak bir araya gelince binlerce kapak oluyor ve bir engelli için tekerlekli sandalye olarak bize dönüyor” ifadelerini kullandı.

 

Çevre konusunda görüşlerini de dile getiren Tekin, çevreye saygılı ve duyarlı olmak gerektiğini kaydetti.

Dernek Başkanı İsmail Korkut Mavi kapak kampanyasına destek veren CHP ilçe Başkanına,  kadın kollarına ve destekleyen herkese teşekkür ettiğini  böyle kampanyaaların 31 Aralıkta sona ereceği için kapakları PTT kargo ile Ege Üniversitesine gönderdiklerin söyledi

ALBUM ADI CHP KADIN KOLLARINDAN MAVİ KAPAK, Fotograf Mustafa Kanca on 12/27/2012 (8 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz