ALAPLI HABERLERİ

CHP ZONGULDAK İL BAŞKAN ALAPLI’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

11 Aralık 2014
600 kez görüntülendi

CHP ZONGULDAK İL BAŞKAN ALAPLI’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Harun Akın ve Yönetim Kurulu üyeleri, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret ettiler.

CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve CHP’li Belediye Meclisi üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Harun Akın ve Yönetim Kurulu üyelerini il başkanlığı ve il yönetimine seçilmelerinden dolayı bir kez daha tebrik ederek, “Hep beraber, başarılı bir çalışma dönemi geçireceğimize yürekten inanıyorum. “ dedi.

CHP İl Başkanı Harun Akın da,  Zonguldak’taki CHP’li belediyelerin yardımlaşma ve dayanışmasını geliştirmek için kurumsal bir yapı oluşturma hazırlığı yaptıklarını belirterek, “Belediyelerimizin ve il genel meclisi üyelerimizin daha geniş bir kesime hizmet edebilmelerini sağlamak amacıyla hukuki, fiziki ve ekonomik altyapısını oluşturmayı planladığımız kurumsal bir yapılanmanın ön hazırlıklarına başladık. Böyle bir yapılanmayla, belediyelerimiz zaman zaman ihtiyaç duydukları araç gereç veya herhangi bir ekipmanı birbirlerinden karşılayabilecekler. İl Genel Meclisi üyelerimiz, daha geniş bir kesime hizmet ulaştırabilme imkanına kavuşacaklar. Bu çalışmamızdan Sayın Genel Başkanımızın da bilgisi var. Önümüzdeki günlerde, bu yeni yapılanmayla ilgili çalışmalarımızı daha da artıracağız. “ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz