ALAPLI HABERLERİ

ÇİFT: “ASLANLAR GİBİ MÜCADELE EDECEĞİZ”

13 Nisan 2015
715 kez görüntülendi

ÇİFT: “ASLANLAR GİBİ MÜCADELE EDECEĞİZ”

Haber – Cem Sürmeneli – AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi ve Zonguldak 4.sıra Milletvekili adayı Emine Çift, Ak Parti olarak 10. seçimimize gidiyoruz. 7 Haziran akşamı itibariyle hangi partinin hükümet olacağı, iktidar olacağı konuşulmuyor. Ak Parti’nin kaç milletvekili ile iktidar olacağı konuşuluyor.” Dedi.

 

 

Çift, partisinin Alaplı İlçe Başkanlığında yaptığı konuşmada, iktidara geldikleri günden itibaren hep bir yangın ortamının içinde olduklarını söyledi.

 

Milletvekili adayı gösterilmesinin kendisi için onur verici olduğunu anlatan Çift, şunları kaydetti:

 

“Bu gün geçmişte beraber çalıştığımız bir arkadaşımızla beraber bu listede yer almış olmak benim için onur vericidir. Çok mutluyum ve yıllardan sonra girdiğimiz tüm seçimleri göz önünde bulundurulduğunda ilk defa bir bayan bu listelerde ver buldu. Buda ben oldum. Bu benim için başlı başına onur verici bir durum. Sonuç ne olursa olsun, ehemmiyet gösterdiğimiz hususlardan biri bizim 2011 seçimlerinde aldığımız oyların altına düşmeden bu bayrağı vere düşürmeden yine namımızla, şanımızla yolumuzda yürümeye devam etmemiz gerekiyor. Bize yakışan bu, ben inanıyorum ki her seçimde olduğu gibi Zonguldak bu seçim de farkını ortaya koyacaktır. Ve geldiğimiz bu nokta 2015 seçimlerine gidiyor iken sanıyorum Alaplı’dan bu listede 2 kişini yer bulması Allahın taktirinin ötesinde geçtiğimiz 9 seçim boyunca Alaplının otaya koyduğu performans nihayetinde hakkını bulmuştur. Çok mutluyum ve gururluyum güzel olan taraf şu, 10. seçimimize gidiyoruz biz ve bu gün 7 Haziran itibariyle, 7 Haziran akşamı itibariyle hangi partinin hükümet olacağı iktidar olacağı konuşulmuyor. Ak Parti’nin kaç milletvekili ile iktidar olacağı konuşuluyor. İşte biz bu vekil toto gibi görünen durumda Bu bayrağı daha üste çıkartıp kaç vekille ve oldukça iyi bir sayı ile meclise girerek yine damgamızı vurmak, yine ülkemizin geleceği adına irademizi beyan etmek durumundayız. İktidara geldi günden bu güne hep bir yangın ortamının içersindeydi Ak Parti,  Devleti adına milleti adına bu yangını dindirmeye her zaman gözü pek ve kararlı bir şekilde devam ettirdi. Ve bunun sonuçlarını bu gün yaşıyoruz. Bizim bunca yıldır kazanımızı bu ülkenin kazanımını heba etmeye yol kazalarıyla bu ülkenin geleceğini sıkıntılı noktalara götürmeye hakkımız yok. Elimizden ne geliyorsa yapacağız. Sahamız da yine aslanlar gibi mücadelemizi vereceğiz. Zonguldak olarak farkımızı ortaya koyarak mecliste en güzeliyle İlimiz temsil edeceğiz ve yine en güzeliyle milletimize hizmet edeceğiz.”

Ak Parti Zonguldak 2. Sıra adayı Faruk Çaturoğlu, Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Musta Yavuz, Kadın Kolları Başkanı Sema Uzun ve çok sayıda partili toplantıda hazır bulundu.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz