ALAPLI HABERLERİ

CİHAN TURAN KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

8 Mart 2015
687 kez görüntülendi

CİHAN TURAN KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Ak Parti Alaplı Gençlik kolları Başkanı Cihan Turan Dünya kadınlar günü için mesaj yayınladı Turan mesajında şöyle dedi

Âlemlerin Efendisi Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) sizlere ‘’ Cennet anaların ayakları altındadır.’’ diyerek söylenebilecek sözlerin en güzelini söylemiş, hayat mücadelesindeki konumunuzun ne denli önemli olduğunu asırlar önce vurgulamıştır. Toplumumuzun gelişmesinde kadınlarımızın kendi sorunlarına sahip çıkmaları, her zaman daha iyi bir yaşam düzeyine ulaşmak için çalışmaları ve binlerce yıllık örf, adet ve kültürel birikimleriyle birey ve anne olarak gösterecekleri çaba ülkemizin gelişmişliğinin en önemli göstergeleri arasında yer almaktadır. Bizim kadınlarımız İstiklal Savaşı’nda çocuğunun üstündeki battaniyeyi kağnıdaki mermilerin üzerine örtecek kadar vatan sevdalısıdır. Bizim kadınlarımız Dünya’nın herhangi bir yerinden gelen mazlumun sesine kulak verecek kadar duyarlı, kucak açacak kadar fedakârdır. Bizim kadınlarımız yaşamın zorlu anlarında Üstad Necip Fazıl’ın ifadesiyle titrek kalplerini bahtın yeline ince bir tüy gibi salacak kadar merhametlidir, hoşgörülüdür.
Kadınlarımıza layık oldukları değeri, saygıyı göstermek her ne kadar anayasa ve yasaların gereği olmuş olsa bile bu aynı zamanda insani bir görevdir, kutsi bir vazifedir.
Bu duygu ve düşüncelerle doğumdan ölüme kadar hayatımızın her anında fedakârlık abidesi tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik eder; sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz