ALAPLI HABERLERİ

ÇİMENOĞLU CHP’NİN OYLARIYLA AKLANDI

6 Mayıs 2014
629 kez görüntülendi

ÇİMENOĞLU CHP’NİN OYLARIYLA AKLANDI

CEM SÜRMENELİ – Alaplı Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı kadın Belediye Meclis üyesi Nursev Akdeniz, başkanlığında yapıldı.

Belediye Meclis salonunda gerçekleşen toplantıda, Belediye Başkanı Nuri Tekin’in işleri dolayısıyla 2 günlük izinde olması nedeniyle Belediye Başkanlığına vekalet eden Belediye Meclis üyesi Nursev Akdeniz Başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 2013 yılı mali kesin hesabı ve temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 adet vakumlu yol süpürge makinesi alınması oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda, söz alan Meclis üyesi Recep Erdoğan, Eski Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğluna teşekkür ediyoruz. Gerçekten belediyenin menfaatlerini düşünerek 2013 yılında denk bir bütçe yapılarak iyi bir tahsilat yapılmış. Ayrıca Belediyenin öz gelirleri İller Bankası gelirlerinden çok fazla olduğunu görüyoruz. Bununda çok önemli olduğunu düşünüyorum. İnşallah bu çizgide Belediye Başkanı Nuri Tekin’de devam eder.” diye konuştu.

Belediye Başkanı Nursev Akdeniz de, eski Belediye Başkanı Çimenoğluna denk bir bütçe yaptığından dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz