ALAPLI HABERLERİ

ÇİMENOĞLU, DERNEKLERİ ZİYARET ETTİ

27 Şubat 2014
612 kez görüntülendi

ÇİMENOĞLU, DERNEKLERİ ZİYARET ETTİ

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Alaplı aktif olan Derneklerimiz için Dernek binaları yapacaklarını söyledi.

Alaplı Belediye Başkanı Ak Parti Belediye Başkan adayı Nevzat Çimenoğlu, İlçedeki dernekleri ziyaret etti.
Çimenoğlu, Çevre Koruma Derneğini ziyaretinde yaptığı konuşmada, Alaplı özelikle çevre konusunda derneğimiz her türlü hassasiyeti titizlikle göstermiştir. Çevre koruma derneği ile çok güzel çalışmalara imza attık. Özelikle Köylerin çöplerini toplanması, derenin temizlenmesi gibi çalışmalarda kendileri öncü olmuştur. Bundan sonrada güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.
Ardından Emekliler Derneği ziyaret eden Çimenoğlu, Belediye Başkanlığı döneminde emeklilerin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirterek, “Bu gün Türkiye genelinde emeklilerimiz hastane kuyruklarından, İlaç kuyruklarında kurutulmuş. Eskiden hiçbir emekli özel hastaneye giderek tedavi olamıyorlardı. Bu gün tüm özel hastanelerden faydalanabiliyorlar. Daha birçok hizmet Ak Parti iktidarı döneminde emeklilere verilmiştir. İlçemizde emeklilerimiz rahatlığı için Belediye olarak her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız.”
Emekliler Derneği Başkanı Kazım Uysal’da, Bu gün emekliler yalancı üç kağıtçı konumunda görülüyor. Emeklilere sahip çıkılarak emekliler için sosyal tesisler yapılmasını istiyoruz.” Şeklinde konuştu.
Çimenoğlu, daha sonra, Kızılay Alaplı Şubesini ziyaret etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz