ALAPLI HABERLERİ

CİNNET GEÇİRDİ 4 KİŞİ ÖLDÜ

8 Nisan 2014
763 kez görüntülendi

CİNNET GEÇİRDİ 4 KİŞİ ÖLDÜ

Ereğli ilçesinde cinnet getiren bir kişi eşi, çocuğu ve kayınvalidesi olduğu yaşlı kadını av tüfeği ile vurduktan sonra kendi canına kıydı.


Olay saat 16.00 sularında Ereğli ilçesi 1 nolu sakindere sokak üzerinde meydana geldi. Sücüllü köyünden 10 gün önce ilçeye taşınan Durukan Akcan (30) cinnet getirdi. Evde bulunan av tüfeği ile dehşet saçtı. Önce çocuğu Resul Kaan Akcan (8) sonra eşi Elif (28) ve daha sonra da kayınvalidesi Nurcan Açıkgöz’ü (49) av tüfeği ile vurdu. Son olarak ise silahı kendisine çeviren Durukan Akcan, tetiği çekerek hayatına son verdi.
Silah sesini duyan Akcan ailesinin komşusu yaşlı kadın olayı polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, yerde yatan Akcan ailesi fertlerinin durumlarını kontrol etti. Olayın yaşandığı adrese gelen 4 ayrı Sağlık ekipleri yaralı yaşlı kadın ve küçük Resul’ e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansa taşıdı İlk olarak yaşlı kadın ambulansa alınırken, ikinci olarak küçük Resul ambulansa alındı. Küçük Resul taşındığı sırada duran kalbine sağlık ekipleri tarafından kalp masajı uygulandı.
Silahın art arda patladığı sırada yolda olan Ecevit Akdeniz “Burada duruyordum. Silah seslerini duydum. Yukarıya çıktım. Çocuğu kurtarmak istedim. Ancak sürekli ateş ettiğinden korktuk ve aşağıya inmek zorunda kaldık” dedi.
Olay yeri inceleme ekiplerinin de geldiği evde Durukan Akcan ve eşi Elif Akcan’ın olay yerinde öldüğü belirlendi. Ambulans ile Özel hastaneye kaldırılan ve göğsünden yaralanan 8 yaşında ki Resul Kaan Akcan’ın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği, aynı hastaneye kaldırılan ve sırtından yaralanan Nurcan Açıkgöz’ün de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.
Diğer yandan eşini, çocuğu ve kayınvalidesini av tüfeği ile vuran Durukan Akcan’ın işsiz olduğu iddia edildi.

cinnet3

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz