ALAPLI HABERLERİ

CNC TORNA TEZGAHI OPERATÖRLÜĞÜ KURSUNU BİTİRENLERE BELGE VERİLDİ

21 Mayıs 2013
841 kez görüntülendi

CNC TORNA TEZGAHI OPERATÖRLÜĞÜ KURSUNU BİTİRENLERE BELGE VERİLDİ

Zonguldak  Çalışma ve İş-Kur Müdürlüğü ve Alaplı İMKB Endüstri Meslek  Lisesi’ın işbirliğiyle düzenlenen ” Kaynakçılık ve CNC Torna Tezgahı Operatörü Kurslarını”nu başarıyla tamamlayan kursiyerlere törenle sertifikaları dağıtıldı.

Kurs 134 gün 804 saat sürdü. 10 Aralık 2012 de başladı.16 Mayıs 2013 günü bitti.

Alaplı İMKB Endüstri Meslek lisesi konferans Salonunda yapılan törende Okul müdürü Eyüp Ertaş ‘la İŞKUR Zonguldak il müdürü Gönül Demirsu beraber pasta kestiler.

Zonguldak İŞKUR Müdürü Gönül Demirsu, törende yaptığı konuşmada, meslek edindirme ve iş garantili açılan bu kursu başarıyla tamamlayanların belge almayı hak ettiklerini söyledi. Törende İŞKUR Ereğli Şube Müdürü Ayfer Yavuz, Okul Müdürü  Eyüp Ertaş ve Okul öğretmenleri kursiyerlere belge dağıttılar.

Kurs hakkında Gönül Demirsu şunları söyledi “Alaplı Endüstri Meslek lisesi ile Çalışma İş Bulma Kurumu arasında düzenlenen protokolle bu kurs 10.12.2012 tarihinde başladı.16 Mayıs 2013 tarihinde sona erdi. Kurs iki bölümden oluşmakta Kaynakçılık ve CNC Tezgahı  Kullanım Operatörlüğü kursların açtık. Bu kurslarımızı 15 kişilik olarak planladık. Kaynakçılık kursundan 11 kişi, CNC kursundan 12 kişi olmak üzere 23 kişi mezun oldu.

Kurs süresince kursiyerlerimize kurumumuzca 20 TL cep harçlığı ödedik. Yine Ayrıca eğitim süresince İş Kazası ve Meslek Hastalığı Sigorta Primleri ile bakmakla yükümlü olunan kişi durumunda olmayanlar için Genel Sağlık Sigortası Prim Giderleri İŞKUR tarafından ödendi.

Bugün 23 kursiyerimize sertifikalarını dağıtmak için toplandık. Kursiyerlerimize hayırlı olmasını temenni ederim”

Tören sonunda kursiyerler ve törene katılanlara ikramda bulunuldu

ALBUM ADI İŞKUR DESTEKLİ CNC VE KAYNAKÇILIK KURSU TÖRENİ, Fotograf Mustafa Kanca on 5/21/2013 (37 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz