ALAPLI HABERLERİ

ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ KAN VERDİ

28 Kasım 2016
933 kez görüntülendi

ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ KAN VERDİ

Türk Kızılayı tarafından  Alaplı İlçesi Çok Programlı  Anadolu Lisesi’nde kan bağışı kampanyası düzenlendi.
Kampanya ile ilgili bilgi veren Okulu Müdürü Rıfat Yiğit, amaçlarının  öğrencileri kan verme konusunda duyarlı hale getirerek topluma faydalı olmak olduğunu söyledi. Rıfat Yiğit sözlerine şöyle devam etti:
“Okulumuzda her yıl düzenli olarak kan bağışı kampanyası düzenliyoruz. Bu yıl öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin hazırladığı sosyal sorumluluk projeleri kapsamında kan bağışı düzenledik .Çok Programlı Anadolu  Lisesi ve Kızılay’ın iş birliği ile bir kan bağışı kampanyasına altına imza atmaya çalışıyoruz. Buradaki amacımız; öğrencilerimizi bu noktada bilinçli hale getirmek, topluma katkı sağlamak ve tabi ki burada öğrencilerimizi bu konuda duyarlı olmalarını sağlamak. En önemli konuda hastalarımıza, kan ihtiyacı olanlara kan bağışında bulunmak. Dolayısıyla burada katılan velilerimize, öğrencilerimize, vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimiz, servis şoförleri, görevliler ve velilerimiz kan vermek için okulumuza geliyorlar. Ne kadar kan bağışı o kadar hayat kurtarmak demektir.”
Kızılay Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit de, kan bağışı kampanyasında destek veren tüm okullarımıza teşekkür ettiklerini ifade etti.

kan bağışı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz