ALAPLI HABERLERİ

ÇPL ÖĞRENCİLERİNDEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ

26 Nisan 2013
644 kez görüntülendi

ÇPL ÖĞRENCİLERİNDEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ

Alaplı Çok Programlı Lisesi öğrencileri Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında “Eğitim Her Yerde “Sloganıyla Çevre Temizliği Kampanyası Başlattı.

Etkinlik kapsamında önce Alaplı Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin ağaç dikme kampanyası için kullanılacak alanda çevre temizliği yaptı.

Alanda bulunan Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu ve Meslek Yüksekokul Müdürü Rıfkı Henden çalışmalarından dolayı Çok Programlı Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Daha sonra Alaplı Çarşı Merkezinde ve Atatürk Parkında çevre temizliği yapan öğrenci ve öğretmenler çalışmalarını yaparken bir yandan da Esnaf ve Vatandaşları bilinçlendirici konuşmalar yaptı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Okul Müdür Vekili Mutlu Erdur ‘‘ Turizm Haftası kapsamında Eğitim Her Yerde kapsamında yaptıkları çalışmalar ile Vatandaşların ve Çevrenin dikkatini çekmek istediklerini belirtti.Sosyal açıdan ilçeye gelen kişiler açısından ilk göze çarpan yerlerin sokaklar olduğunu ve ilçe ile ilgili iyi veya kötü ilk izlenime çevre temizliği ile varıldığını belirtti.

Ayrıca Dini açıdan da Çevre Temizliğin önemine değinen Mutlu Erdur Peygamber Efendimizin ‘‘ Yeryüzü bizim Mescidimizdir Yeryüzüne çöp atanı Mescide atmış sayarım’’ sözünü hatırlattı ve bu konuda duyarlı olunması gerektiğini belirterek kampanyaya katılan öğrenci ve Öğretmenlere teşekkür etti.

ALBUM ADI ÇPL ÇEVRE TEMİZLİĞİ PROJESİ, Fotograf Mustafa Kanca on 4/26/2013 (28 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz