ALAPLI HABERLERİ

CUMHURİYET BAYRAMI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

29 Ekim 2012
776 kez görüntülendi

CUMHURİYET BAYRAMI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Cumhuriyetin 89. yıldönümü Alaplı’da  düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.


29 Ekim Cumhuriyetin 89 Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi  Alaplı İlçesinde düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Kutlama merasimine İlçe Kaymakamı Yıldıray Malğaç  makamında protokol sırasına göre tebrikleri kabulünden sonra Alaplı belediyesi güreş sahasındaki  programa geçildi. Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı tarafından halkın ve öğrencilerin bayramı kutlandı.

İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Kaymakamı Yıldıray Malğaç davetlilere hitaben yaptığı konuşmada, ” Cumhuriyetin 89. yılını coşku içerisinde kutlamaktan büyük kıvanç ve mutluluk duyduğunu belirterek, “Ne mutlu bize ki iki kutlu bayramı peş peşe kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün devletimizin en büyük gününü kutlamak için toplandık. Cumhuriyetimizin 89.yıldönümünü sizlerle birlikte kutlamaktan büyük kıvanç ve mutluluk duymaktayım. Cumhuriyetimizin sonsuza kadar yaşaması temennisiyle bayramınızı en içten duygularla kutluyorum.” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından sonra satranç, şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödüller verildi.

Öğrencilerin şiirlerini okumasından sonra öğrenciler gerçekleştirdikleri tören geçişi ile etkinlikler sona erdi.

Düzenlenen kutlama programına; Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, ilçe jandarma Garnizon Komutanı Üsteğmen Emre Balci, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, Alaplı MYO Müdürü Rıfkı Henden ile diğer daire müdürleri,  siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, öğretmenler,  öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Daha sonra Alaplı Kaymakamlığının organize ettiği Cumhuriyet şöleni etkinlikleri çerçevesinde Ankara Mamak Belediyesi AFEM Halk Oyunları ekibi Seymen ve Karadeniz oyunlarını sergiledi.Yerel sanatçı Kemal Aslancan’ın konseri ile program sona erdi


ALBUM ADI CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI, Fotograf Mustafa Kanca on 10/29/2012 (50 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz