ALAPLI HABERLERİ

CUMHURİYETİMİZİN 92.YILI KUTLU OLSUN

27 Ekim 2015
831 kez görüntülendi

CUMHURİYETİMİZİN 92.YILI KUTLU OLSUN

Ak Parti Alaplı ilçe başkanı Mustafa Yavuz Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. Yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı. Yavuz  mesajında şöyle dedi


Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. Yıl dönümünü büyük bir neşe ve coşkuyla kutluyoruz. İnanıyorum ki içinde bulunduğumuz bu gururu Cumhuriyetimizin 92. Yılında olduğu gibi çok daha güçlü bir şekilde 2023, 2053 ve 2071 yıllarında da yaşayacağız.
Bugün hızlı bir dönüşüm geçiren dünyamızda Türkiye’nin önemi her geçen gün artmakta, ülkemiz sadece bölgesel bir güç olmakla kalmayıp küresel bir güç haline gelmektedir.
Bütün bir milletçe el birliği ve gönül birliğiyle çalışmayı sürdürecek olursak çok daha güçlü ülke haline gelmemizin önünde hiçbir engel yoktur. Farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, gönüllerimizi kaynaştıran, büyük bir adalet ve barış medeniyetinin mirasçıları olan bizler kardeşçe birbirimizi kucaklayarak, birbirimize sımsıkı kenetlenerek aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kuracağız.
Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen bütün “istiklal kahramanlarımızı” rahmetle ve şükranla anıyorum.
Devlet ve millet olarak yarınlarımıza güvenle bakabildiğimiz bir ortamda Cumhuriyetimizin 92. Yılını idrak ediyor olmaktan büyük bir mutluluk duyuyor, bütün vatandaşlarımızın bu büyük bayramını yürekten kutluyorum.

yavuz

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz