ALAPLI HABERLERİ

DARBECİLER BABAMI GÖREVDEN ALDI

21 Temmuz 2016
1.629 kez görüntülendi

DARBECİLER BABAMI GÖREVDEN ALDI

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve CHP yönetim kurulu üyeleri demokrasi nöbetinde ilk defa halkla beraber oldular.

Dün akşam Merkez cami önüne gelen gelen heyet burada hep beraber çay içtiler.

Cami önünde Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı Belediye başkanı Nuri Tekin, Ereğli Belediye başkanı Dr. Hüseyin Uysal ve Alaplı Kaymakamı  Altuğ Çağlar birer konuşma yaptı.

Tekin konuşmasında şöyle dedi. 15 Temmuz akşami Türkiye için kara bir lekedir. Çok şükür kısa bir sürede engellendi.Bizi birbirimize düşürmeye askeri polisi birbirini vurmaya kalkışıldı.Darbeye ,demokrasiye karşı olanlara her zaman karşı olduk. 1980 darbesinde babam belediye başkanıydı. Darbeciler tarafından görevden alındı. Çok şükür birlik ve beraberlik içinde bu darbe girişimi önlendi. İnşallah bir daha yaşamayız.Çok şehidimiz var.Ben sizin huzurunuzda şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.Yakınlarına sabırlar diliyorum. Yaralılarımıza Allah’tan şifa diliyorum.

Alaplı Kaymakamımız Altuğ Çağlar, Belediye Başkanlarımız Hüseyin Uysal, Nuri Tekin, Kdz. Ereğli ve Alaplı Garnizon Komutan Vekili Binbaşı Gökhan Tufan, Emniyet Müdürümüz Erkan Tektaş, TSO Başkanı Recep Ocak, Esnaf Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, Şoförler Odası Başkanı Kemal Çam, Kızılay başkanı Hayri Yiğit, Kent Konseyi başkanı İsmail Korkut,Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Ören,  siyasiler, kısaca herkes Alaplı Merkez camisi önünde demokrasiye sahip çıkma nöbetindeydi.

darbe

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz