ALAPLI HABERLERİ

DEMOKRASİYE ATILMIŞ BİR YUMRUKTUR

10 Nisan 2014
570 kez görüntülendi

DEMOKRASİYE ATILMIŞ BİR YUMRUKTUR

CEM SÜRMENELİ – CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğluna TBMM çatısı altında yapılan saldırıyı kınadıklarını bildirdi.

Tosun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Genel Başkanımıza parlamento çatısı altında bir saldırganın fütursuzca yumruk atması demokrasiye atılmış bir yumruk olduğunu söyledi.

Huzur ve güven ortamının giderek daraldığı ülkemizde, en güvenilir yerlerden biri olarak gördüğümüz TBMM’de böyle bir olayın vuku bulması bizleri tedirgin ettiğini anlatan Tosun,  “Sıkı güvenlik önlemlerine rağmen planlı saldırıyı amaçlayarak elini kolunu sallaya, sallaya TBMM’ye girebilen saldırganın Sayın Kılıçdaroğlu’na parlamento çatısı altında fütursuzca yumruk atması demokrasiye atılmış bir yumruk olarak görüyoruz. Ne yazıktır ki, geride bıraktığımız 30 Mart yerel seçimi ve öncesindeki süreç, ülkemizdeki siyasi gerilimi son derece yükseltmiştir. Bu saldırının da, bu gerilimi arttırmaya yönelik hain planlardan biri olduğu açıktır. Saldırıyı gerçekleştiren kişinin, ülkemizin en önemli kurumu olan Türkiye Büyük Millet Meclisi koridorlarında gerçekleştirmiş olması da son derece düşündürücüdür. Şahsımın ve Alaplı halkının en büyük dileği, bu menfur saldırının, diğer birçok örneğinde gördüğümüz gibi, üzerinin örtülmemesi ve tüm çıplaklığıyla ortaya çıkarılmasıdır. Alaplı halkı, demokrasi düşmanlarının bu çirkin saldırılarını hiçbir zaman affetmeyecektir.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz