ALAPLI HABERLERİ

DENİZ SUYU İLE KAR MÜCADELESİ YAPILIYOR

11 Ocak 2013
906 kez görüntülendi

DENİZ SUYU İLE KAR MÜCADELESİ YAPILIYOR

 

Alaplı’da karlı kaplı yollar deniz suyu ile açılıyor

Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü İlçe merkezinde karlı kaplı yolları deniz suyu dökerek açıyor.

Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın, yaptığı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle İlçe merkezindeki yolları deniz suyu dökerek açtıklarını söyledi.

İtfaiye tankerlerine balıkçı barınağından su doldurduklarını ifade eden Taşkın, şöyle dedi;

“Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak yoğun kar yağışa karşı birkaç önlem aldık. Bunlardan bir tanesi de itfaiye aracına ve su tankerlerine balıkçı barınağında deniz suyunu çekiyoruz. Bu deniz suyu ile İlçe merkezi başta olmak üzere mahallelerde rampa olan bölgelerde yıkama çalışması yaparak karlı yolları temizliyoruz. Tuzla su buzlanma yapmıyor. Ve karı anında yoldan temizliyor. Sürücüler itfaiye yollarda yıkama yapınca önce şaşırıyor. Ancak yolun açıldığını görünce biz teşekkür ediyorlar. Bu çalışmayı gündüzleri her gün devam edeceğiz. Bu çalışma iş makinelerinde daha iyi olduğunu düşünmekteyiz.”

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, ise, Karlı kaplı yolların deniz suyu ile yıkanarak temizlenmesi iş makinelerin yükünü azatlığını belirterek, itfaiye ekiplerine teşekkür ediyorum. Deniz suyu ile özelikle rampa olan bölgelerde yıkama yaparak yollardaki karı eritiyor. Çalışmalar kar yağdıkça devam edecek” dedi.

ALBUM ADI SOKAKLAR DENİZ SUYU İLE YIKANIYOR, Fotograf Mustafa Kanca on 1/11/2013 (7 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz