ALAPLI HABERLERİ

DERELİ KÖYÜNDE KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİ

29 Nisan 2013
860 kez görüntülendi

DERELİ KÖYÜNDE KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİ
Alaplı Dereli’de Kutlu Doğum Programı yapıldı.

Alaplı  Kabalar Dereli mahallesinin  Köy güzelleştirme Derneği ile  Alaplı Müftülüğünün  organize ettiği Dereli mahallesi Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin bu yıl 11.si yapıldı.

Programa  Zonguldak  Müftü Yardımcısı  Taranoğlu konuşmacı olarak katıdı. Zonguldak Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı, Alaplı Belediye Başkanı başkan yardımcısı İbrahim Şengün, Ak parti ilçe başkanı Faruk Çaturoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ,Kızılay Alaplı şube Başkanı Hayri Yiğit, AGSİDER  bakanı Rahim Kara, Kasımlı İlköğretim Okulu müdürü Erdal Yılmaz, çok sayıda esnaf ve Alaplı çevresinden gelen vatandaşlar katıldı.

Program saat 11.00de  Kuran-ı Kerim okunmasıyla başladı.Açılış Konuşmasını Alaplı müftüsü Mehmet Bektaş yaptı. Ardından Alaplı İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden oluşan ilahi korosu güzel ilahilerini seslendirdi .Daha sonra müftü Yardımcısı Bahtiyar Taranoğlu, Hz. Peygamberimiz  nuru ile onurlandığımızı, Onurlu yaşama ve Peygamberimizin yaşantısı ile ilgili konuşmasını yaptı.

Daha sonra çevre köylerde görevli din görevlileri ilahiler okudu. Alaplı imam Hatip Lisesi öğrencisi Peygamberimizin Veda Hutbesini Arapça okudu.

Yapılan duanın ardından Kutlu doğum aşı dağıtıldı.

ALBUM ADI DERELİ KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİ, Fotograf Mustafa Kanca on 4/28/2013 (100 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


(

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz