ALAPLI HABERLERİ

DERELİ’DE KAZA 1 ÖLÜ 3 YARALI

31 Ağustos 2013
2.160 kez görüntülendi

DERELİ’DE KAZA 1 ÖLÜ 3 YARALI

Alaplı Kabalar Dereli mahallesinde Kabalar muhtarı Hasan Yaman’ın kardeşi İbrahim Yaman(38)  yaptığı kazada öldü. Eşi ve çocukları yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Akşam saat18.00 sıralarında fındık bahçesinden dönen İbrahim Yaman ve ailesi Dereli köyü girişinde otomobil ile karşılaşınca direksiyonu kırmak zorunda kaldı. Kullandığı pat pat (tarım aracı) dereye uçtu.

Olay yerine Alaplı itfaiyesi ve iki adet 112 Ambulansı hareket ederek ölü ve yaralıları derenin içinden çıkardılar.

İbrahim Yaman olay yerinde vefat etti. Eşi  L.Y (38) çocukları E.Y ve K.Y Alaplı Devlet hastanesine kaldırıldı.

Kaza bugün saat 18.30 sularında Alaplı ilçesine bağlı Kabalar köyü Dereler mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre patpat olarak adlandırılan tarım aletiyle eşi Lütfiye (38) çocukları Kadir Umut (9) ve Enes (11) ile birlikte fındık tarlasından dönen sürücüİbrahim Yaman (39) direksiyon hakimiyetini kaybederek 20 metrelik yükseklikten uçuruma yuvarlandı. Kaza sonrasında diğer araç sürücülerin haber verdiği sağlık ve Jandarma ekipleri patpatta bulunan Lütfiye Yaman, Kadir Umut Yaman ve Enes Yaman’ı uçurumdan çıkararak ambulansa taşıdı. Yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Patpat sürücüsü İbrahim Yaman‘ın ise olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kazayı haber alan Yaman ailesi ve yakınları hastaneye akın etti. İbrahim Yaman‘ın ölüm haberini alan aile fertleri ve yakınları ise göz yaşlarına boğuldu. Hastane önünde toplanan kalabalık ağıtları ise yürekleri dağladı.

Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Lütfiye Yaman ve oğlu Kadir Umut Yaman Ereğli Devlet Hastanesi acil servisinde yapılan ilk müdahalenin ardından Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi. Enes Yaman’ın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yaman ailesinin yakınları, hastane çıkışında Enes Yaman ile görüştüklerini ve Enes’in, karşı yönden gelen otomobilin virajı dar aldığını ve babasının otomobile çarpmamak için direksiyonu kırmasının ardından uçuruma yuvarlandıklarını söylediğini kaydetti.

Jandarma konuyla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

İbrahim Yaman ve babası Kazım Yaman

 

Yorumlar

  1. recep tutuş dedi ki:

    allahtan rahmet diler yakınlarınada sabırlar dileriz cocukları ve eşinede allahtan şifadileriz amin

  2. recep tutuş dedi ki:

    allahtan rahmet diler yakınlarınada sabırlar dileriz cocukları ve eşinede allahtan şifadileriz amin recep tutuş

  3. fatma biber dedi ki:

    allah rahmet mekanı cennet olsun inşallah eşi ve cocukaklarınada acil şifalar diler ailesinede rabbim büyük sabırlık versin inşallah

  4. özçelik dedi ki:

    allah rahmet eylesin melanı cennet olsun

  5. ozan demir dedi ki:

    allahtan rahmet ailesine baş sağlığı dileriz

  6. şerife lale dedi ki:

    çok sevilen bir abimizi kaybetdigimiz için çok çok üzgünüm allah rahmet eylesin mekanı cetnet olsunkarısına ve çokcuklarına bol şifa ve sabır ver allahım

  7. talip ormancı dedi ki:

    allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine sabırlık versin çok üzgünüzzz

Yorum Yaz