ALAPLI HABERLERİ

DERNEK ÜYELERİNDEN BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

15 Kasım 2012
712 kez görüntülendi

DERNEK ÜYELERİNDEN BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

Alaplı Küçükkaymaz ve Çevre Köyleri Eğitimi Destekleme Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanını ziyaret ettiler.

Alaplı Küçükkaymaz ve Çevre Köyleri Eğitimi Destekleme Derneği Başkanı Recep Tufan, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri ve bir grup dernek üyesi Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nu ziyaret ederek, dernek faaliyetlerine verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.

Küçükkaymaz ve Çevre Köyleri Eğitimi Destekleme Derneği Başkanı Recep Tufan, Dernek olarak düzenledikleri etkinliklerde Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ve Alaplı Belediyesi’nden yakın destek gördüklerini belirterek, “Kurulduğu günden bugüne kadar kuruluş amaçlarımız doğrultusunda köyümüze ve çevremize hizmet etme gayreti içinde olan derneğimizin faaliyetlerine verdiği destekten dolayı Belediye Başkanımıza ve idarecilerimize teşekkür ediyoruz. Bu desteklerinin devam etmesi, hizmet şevkimizi ve hizmet kalitemizi daha da artıracaktır. “ dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ise, hem kişisel, hem de kurumsal olarak topluma hizmet etmek için kurulmuş olan sivil toplum kuruluşlarına elden gelen desteği vermeye gayret gösterdiklerini ifade ederek, “Sizler de, bizler de içinde yaşadığımız topluma hizmet için çalışıyoruz. Topuluma hizmet etmek için kurulmuş kurum ve kuruluşlara, herkesin imkanları ölçüsünde destek vermesi, hem hizmetin sayısını, hem de kalitesini artıracaktır. “ dedi.

Belediye Başkanı Çimenoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti de sözlerine ekledi.

 

DERNEK ÜYELERİNDEN BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz