ALAPLI HABERLERİ

DEVLET HASTANESİ YÖNETİMİ BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ

20 Kasım 2012
606 kez görüntülendi

DEVLET HASTANESİ YÖNETİMİ BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ

Alaplı Devlet Hastanesi’nin yeni yöneticileri; Başhekim Zülfikar Çelik, İdari ve Mali İşler Müdürü Ramazan Uysal ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Aynur Çolak, Alaplı Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaman’ı ziyaret etti.

Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şengün’ün de hazır bulunduğu ziyarette, Devlet Hastanesi yöneticileri, görevlerine yeni atanmalarından dolayı kurumlara nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade ettiler. Başhekim Zülfikar Çelik, Alaplı Devlet Hastanesi’nin hizmet kalitesini yükseltmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirterek, “Bu noktada, herkesin desteğini bekliyoruz. Hedefimiz, en nitelikli hizmeti vatandaşlarımıza sunmak. Bunda da başarılı olacağımıza inanıyorum. “ dedi.

Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaman da, Devlet Hastanesi yöneticilerine, yeni görevlerinin ve yeni görev yerlerinin hayırlı olmasını dileyerek, “Bizler de, Alaplı’da yaşayanlar olarak, hastanemizin hizmet kalitesinin daha da yükseleceğine inanıyoruz ve bu konuda sizlere güveniyoruz. Biz de, yerel yöneticiler olarak, sizlere elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. “ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz